Könnyed, vicces, szerethető, laza vígjáték, ami a sablonjai elenére élvezhető és barátságos. Jó a színészpáros, tetszett az összehangolt játékuk. Aki teheti, nézze meg, mert igazi jó kis kikapcsolódás :)
Ha kedvenc romantikus filmekről van szó, akkor ez okvetlenül benne van a top 5-ben. Fantasztikusan jó! Nem egy nyáltól csöpögő sablon sztori. Egy izgalmas, érdekes, magával ragadó történet.
Érzelmekre ható, megfogó kis dráma kiváló szereposztással, meggyőző alakítással. Magával ragadó a történet. Érdemes megnézni, ajánlom!Különlegesebb hangulatú mint a többi hasonló vígjáték.
A kedvenc karácsonyi és egyben a kedvenc romantikus filmem is. Remek színészek, szerethető karakterek egy kedves, romantikus és ugyanakkor vicces történetben. A szerelmi szálak mellett nagyon jót tesz a filmnek Iris és az idős úr, Arthur kialakuló ba... Több
Semmi eredeti nincs a sztoriban, Nancy Meyers bizony egyre felszínesebb filmeket rak össze. Csak akkor lepődnél meg a fordulatokon, ha mondjuk ez lenne életed negyedik filmje, amit valaha néztél - és az első három háborús film volt.
Sokáig nem igazán érdekelt a film,majd véletlenül belefutottam kapcsolgatás közben és ott ragadtam.Azóta már többször is megnéztem,kis romantikus film,ha rossz a kedved felvidít.
Nagyon jó film! Karácsony előtt megszoktam nézni,számomra hozza a hangulatot! Remek kis kikapcsolódást nyújt, kellemes romantikus vígjáték.
Aranyos, jó ránézni és jó vele ágyba bújni. Nagyjából ennyit tudok elmondani róla. Ha egy pasi, aki szereti, ha "pasinak" hívják, el akarja vinni valami romantikus filmre a barátnőjét, ajánlom. Végigjárhatják egy bontakozó viszony összes kliséjét, és... Több
Kellemes kikapcsolódás ez a film, persze nem kell hozzá gondolkodni, és a fordulatokon se nagyon lepődik meg az ember, de van rosszabb is ebben a kategóriában. Egyébként a legnagyobb problémám ezzel a filmmel Jud Law, nem tudom miért, de képtelen vagyok elviselni a fickó látványát...
Nagyon tetszett a film, mert oylan ötletet adottt pl. a nyaralásra- amire szerintem sokan nem is gondoltak volna...még én sem! mindenképpen ki fogom próbálni ezt a módszert!!! :)