Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
FunBoi   2016. 09. 14.

Hát, ez egy rettenetesen sablonos film, Mike karaktere egyszerűen annyiszor látott, felépített személy, hogy maga a történet teljesen kiszámítható. Nem igazán tudtam az egész koncepcióval mit kezdeni, mert gyakorlatilag semmilyen maradandó élményt nem tudott nyújtani.

 
varjú   2017. 05. 20.

Hát egészen erős hangulatú film, bár nem mondanám kifejezetten félelmetesnek a kitartott feszültség egyszerűen nagyon hozzátesz ahhoz, hogy az ember ne érzékelje a nagyon gyenge történetet. Emiatt szerintem egészen élvezetes tudott lenni több ponton is.


 
hsanya182   2017. 12. 11.

Izgalmas film, igaz kicsit bénácska, a magyar szinkron is elég régi módi, egy anya és a fia bent bujdosnak egy házban ahol 3 bűnöző megpróbálja megtalálni a rejtett pénzt, miközben őket is próbálják levadászni. A távolból próbál nekik segíteni a "segélyhívó szolgálat", rejtett kamerákon keresztül napigálják az aszonyt és a fiát a házban... Egynek elmegy.

Liam Dickinson
Natasha Henstridge
Natasha Henstridge
Jason Patric
Jason Patric
Jason Patric
Scott Adkins
Michael Rogers


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.