55% 54 szavazat
Beront a terror

Beront a terror

Home Invasion
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
varjú  
Liam Dickinson
Natasha Henstridge
Natasha Henstridge
Jason Patric
Jason Patric
Jason Patric
Scott Adkins
Michael Rogers

FILMINFÓ

Egy három tagból álló tolvajbanda kiszemel magának egy világtól elszigetelt házat, ahol egy tehetős nő és mostohafia él. Amikor az események eldurvulnak, a nő senki másra nem számíthat, csak egy biztonsági-rendszer szakértőre, aki megpróbálja biztonságba juttatni őt.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2016.02.02.

KULCSSZAVAK

 
2021.08.05 BoBamburg

legújabb vélemény

Tipikus kis költségvetésű, gagyi thriller, ami próbálja másolni a home invasion műfaj nagyjait, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Engem legalábbis nem tudott lekötni, milliószor jobb alkotások vannak a műfajban.

0
 
2017.05.20 varjú

Hát egészen erős hangulatú film, bár nem mondanám kifejezetten félelmetesnek a kitartott feszültség egyszerűen nagyon hozzátesz ahhoz, hogy az ember ne érzékelje a nagyon gyenge történetet. Emiatt szerintem egészen élvezetes tudott lenni több ponton is.

2
 
2017.12.11 hsanya182

Izgalmas film, igaz kicsit bénácska, a magyar szinkron is elég régi módi, egy anya és a fia bent bujdosnak egy házban ahol 3 bűnöző megpróbálja megtalálni a rejtett pénzt, miközben őket is próbálják levadászni. A távolból próbál nekik segíteni a "seg... Több

1
 
2016.09.14 FunBoi

Hát, ez egy rettenetesen sablonos film, Mike karaktere egyszerűen annyiszor látott, felépített személy, hogy maga a történet teljesen kiszámítható. Nem igazán tudtam az egész koncepcióval mit kezdeni, mert gyakorlatilag semmilyen maradandó élményt nem tudott nyújtani.

1
 
2019.03.08 HercegPeter

Gagyi lakásmegszállós thriller, de ez ugye már a címből is kiderült. Gyorsan belevágnak a történetbe, nincs félrebeszélés. Nem értem, hogy Scott Adkins-nek miért kellett öltönyben betörnie egy házba? Valószínűleg nem ez a legmegfelelőbb viselet a munkához. Teljesen kiszámítható, egyszer nézhető tévés thriller.

0