63% 51 szavazat
Széttört élet

Széttört élet

Shattered
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
21
Szereplők (21)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Chris beleszeret egy ismeretlen nőbe, miközben volt felesége és gyermekei az életükért kénytelenek menekülni.

(csd)

Rendező: Luis Prieto
Író: David Loughery
Zene: Tom Howe
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.01.14. | Telekom TVGO (2022.03.01.)

Hol nézheted

Lilly Krug
Cameron Monaghan
Cameron Monaghan
Lilly Krug
Cameron Monaghan
Frank Grillo
Lilly Krug
Ashley Santos
Lilly Krug
John Malkovich
Cameron Monaghan
John Malkovich
Cameron Monaghan
John Malkovich
Cameron Monaghan
 
2022.08.28 BÉLA

legújabb vélemény

Szuper jó

Szerintem és feleségem szerint is igenis ez egy jó film!

0
 
2022.03.08 Emmersson

Klisés, a gyengébb fajtából

Egy másodvonalbeli TV csatorna éjszakai thrillere, amit csak az néz meg, aki nem tud aludni, mert megfeküdte a gyomrát a vacsora. A trailer pedig elspoilerezi a fordulatokat, amik persze egyébként is kiszámíthatóak.

0
 
2022.07.23 sptt

Az átlagosnál sokkal jobb horror, John Malkovich-csal és a tehetséges Lilly Kruggal. 8/10

0
 
2022.08.09 uniterra

Klisék egymás után

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Teljesen sablonos történet, kitalálható volt minden cselekmény, mintha egy sémára lett volna felhúzva az egész. Az író hibája, ilyet tudott, nem megy neki eredetinek lenni. Aztán ott van a jelenet, mikor előkerül a jégcsákány s főhősünk belevágja a nőbe. Ez még rendben volna, de az nem, hogy nem a pisztolyt veszi fel, hanem a távirányitót. Ennyire hülye fordulat! Persze, fürgén elszalad, tört, fúrt lábbal. Innentől nevetséges lett számomra az egész. Nem értem, miért nem horrorként jelölt, hisz tocsog a vértől. Az, hogy komoly sérülésektől inkább dühösebbek lettek a szereplők, ez már vicc. Nagyon akart Prieto, de csak a szokásos sablon jött össze, végig. Összességében gyenge eresztés, gyenguci forgatókönyv és dilettáns rendezés.

0
 
2022.03.07 NagyA

120 percig nagyon jó!!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Spoiler!! Ez egy egész jó film volt 1óra 20 percig... sajnos onnantól kezdve nem nagyon értettem, hogy az egész eddig jól vezetett, visszafogott rendezést és a valóban meglepő történetet, miért kellett pillanatok alatt feláldozni, az ide-oda csapkodó, vértől csöpögő látványért! A legpitibb rendezői fogás, amikor valaki egy rosszul megvilágított üres termen megy át... a légy zizzenését meg lehet hallani... jól megnéz mindent maga körül... majd az eddig üres szobából... a háta mögül, hirtelen a nyakába ugrik az ellenfele...na, az már csak hab a tortán, hogy ráadásul rommá törött és szétfurkált lábbal! A csaj meg miután kirántotta a lapockájából a jégcsákányt... én a kezem nem tudnám felemelni... úgy bunyózik, hogy Dzseki Csent megszégyeníti... na a legnagyobb poén, hogy a két hófehér szülőnek!....hogy kell finoman mondani?... afróamerikai gyermeke van!... valahogy be kellett passzírozni még egy négust, hogy meg legyen a fehér-fekete arány!... nem, hogy besz@rn@ a félelemtől, de simán lelövi a nagyon rossz lányt! Lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy az ilyen nüanszok zavarnak... kár volt a végéért!

1
0