Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Angyalok gyilkosa (2022)

Mindcage
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
5
Videók

Galéria (14)

Melissa Roxburgh
John Malkovich
Martin Lawrence
John Malkovich
John Malkovich
John Malkovich
Melissa Roxburgh
John Malkovich
Melissa Roxburgh
Martin Lawrence
John Malkovich
Melissa Roxburgh
Martin Lawrence
Melissa Roxburgh
Martin Lawrence
Melissa Roxburgh
Martin Lawrence
Aiden Turner

Videók (5)

 
Caravaggio1978   2023. 02. 03.

legújabb vélemény

1

Igazándiból, aki kicsit nagyobb ínyenc és ismeri a rendezőt, az nem is fog semmit várni ettől a mozitól, mert csak B- és C-kategóriás mozik kerültek ki a keze alól. Ördögűző, Hetedik vagy A bárányok hallgatnak? Talán ezekből próbáltak valamit összegy... több»

 
Eastern79   2023. 01. 31.

a nap véleménye

2
Rosszul sikerült nyomozás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tipikus „kiégett, ballonkabátos, kávévedelő szuperzsaru nyomoz a sorozatgyilkos után, aki megölte a társát, és kap egy új társat, akivel nem kedvelik egymást, de a végére igen, és lesz egy közhelyes csavar is” sztori borzalmas alakításokkal. Nem is értem, Malkovich hogy adhatta ehhez a nevét. Nézhetetlen.

 
Zsuzsanna395645   2023. 01. 23.

1
Unalom a köbön

Hol bukott el ez a film? A forgatókönyvön és a sztorin. Unalmas, sablonos, és a főszereplők játéka rémes, kivéve természetesen Malkovichot. A többiek? Martin Lawrence? Ez valami vicc?

 
justynaw   2023. 01. 27.

1

"Elég jó" paródiája a Hetediknek, főként ha azt nézem, hogy Martin Lawrence-t egy komoly szerepbe ültették. Sajnálom, de ezt a filmet én nem tudtam komolyan venni, de még így is némi jószándékkal adtam rá három csillagot.

 
stif   2023. 01. 19.

1

Becsapva érzem magam...ennyire klisés filmét már nagyon rég láttam, nekem pedig még a párbeszédek is eléggé unalmasak voltak.

 
Haj   2023. 01. 20.

1

Nem tagadom, hogy John Malkovich miatt nagoyn vártam ezt a filmet, és bár az ő alakítása szerintem kifogástalan, mint mindig, ez a film egyszerűen rém unalmas és sablonot. Teljesen kiszámíthatónak éreztem a szorit.

 
Wild-W   2023. 02. 01.

1

A film készítői még plagizálni sem tudnak rendesen. Egy szánalmas kísérlet A bárányok hallgatnak másolására, a Hetedik és más filmek elemeivel, ráadásul mindezt nagyon ócska módn. Én teljesen ki vagyok akadva ettől a filmtől.

A film 25 346 647 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 11 954 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

John Malkovich és Martin Lawrence még azelőtt kezdték szórakoztatóipari karrierjüket Hollywoodban, hogy színésztársuk, Melissa Roxburgh megszületett volna.

(csd)
 

Hogy felkészüljön a traumatizált, tapasztalt nyomozó szerepére, Martin Lawrence súlyt szedett fel, színészedzővel dolgozott együtt, és a method acting technikát alkalmazta.

(csd)
 

Az Angyalok gyilkosa mellett Mauro Borrelli rendező és Robert Knepper színész együtt dolgozott a WarHunt (2022) című filmen.

(csd)
 

Mauro Borrelli rendezőt eleinte meglepte, hogy egy producer azt javasolta, hogy Martin Lawrence komikust szerepeltesse ebben a filmben. Amikor azonban Borrelli találkozott Lawrence-szel, megtetszett neki Lawrence hangja.

(csd)