Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Láncra verve (2012)

Chained
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 20.

legújabb vélemény

0

Elmebeteg egy alkotás,és néha idegborzoló,és gusztustalan.Lassú,de mégis véres.Amit ki tudok emelni,az a nyomasztó,félelmetes képsorok,és a színvilág,ami szintén depresszív.Nem könnyen emészthető,és még egyszer mondom beteg film.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

Egyedülálló aspektusból mutatja be egy gyereket ért tragédia következményeit, valamint intelligens módon láncolja oda a nézőt a tv elé. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
Berto49   2017. 09. 09.

0

!!!!SPOILER!!!! Jennifer Chambers Lynch, David Lynch lánya rendezte ezt a témájában és kivitelezésében különleges horrort. Teljességgel elképzelhetetlen történet egy sorozatgyilkos taxisofőrről, meg egy 9 éves kisfiúról, akinek az anyját a taxis a fi... több»

 
smith   2015. 05. 17.

0

Jó kis film. A fő gonosz agya nagyon beteg... borzalmas kis 'Hobbit' választott magának. A végén még elsütnek egy csattanót, amire nem igazán gondoltam volna a film közben, hogy innen eredhet az egész cselekmény.

 
Rivaikun   2015. 06. 03.

0

Gondolatban végig fogtam Tim kezét, hogy kijusson abból a pokolból. A sorozatgyilkost egy jó orvosi segítség megmenthette volna talán, de a vége kommentálhatatlan számomra...

 
romeo666   2015. 09. 18.

0

Aki szereti az ilyen filmeket azoknak ez is befog jönni... aki nem az nem is most fogja megkedvelni... nekem ez annyira nem tetszett... Jó indulattal 3 csillag

 
Erdő Csaba   2019. 01. 10.

0
Kell hozzá némi idegrendszer!

A pszicho filmek nagy szakértője vagyok, rosszabbnál rosszabbakat is láttam már, egészen szélsőséges beteg alkotásokat is. Ez közülük egy ajánlott darab ;)

 

Jennifer Chambers Lynchet egy tévés főzőműsorban mutatják egy cameo erejéig.

(Menyét Ibolya)
 

Jennifer Chambers Lynch és Vincent D'Onofrio azt szerették volna, hogy a film címe Rabbit legyen.

(Menyét Ibolya)
 
Értékelés: 70/100 – A Láncra verve egy roppant jól átgondolt és megtervezett alkotás, mely lassú ritmusával, nyomasztó színvilágával és fényképezésével, valamint a magabiztos történetvezetéssel egyaránt bizonyítja a rendezőnő nagyszerűségét. több»