Jim Carrey nélkül nem biztos, hogy a végére értem volna – nem véletlenül világsztár ez a f@szi. A történetet az élet írta, ami csak tovább fokozta a kíváncsiságomat. Finoman szólva sem a kedvenc témám, mégis van valami ebben a filmben, ami vonzza a tekintetet. Másodjára nem nézném meg, de egyszer mindenképpen ajánlott.
Nagyon jó kis film, igaz történetet dolgoz fel. Már ez egy piros pont. Akkor ott van a szereposztása , amely egészen remek, Jim Carreyt imádtam ebben a szerepben is.
Igaz torteneten alapulo, meleg kerdest kerulgeto film, amiben mindenki arrol beszel, h menynire testidegen volt a szerep Carreynek, de megis mennyire hiteles volt benne. Mert egy jo szinesz, jonapot kivanok.. Nemcsak Ace Ventura volt am. Nem mellesle... Több
A meleg szál ezzel a hatalmas átveréssel vegyítve egy nagyon érdekes sztorit adott ki. Jim Carrey játéka teljesen hiteles volt én minden elhittem neki.
Egy szórakoztató komédia és remek alakítások Carrey-től és McGregor-tól, jó párost alkottak, bár én azt egy kicsit sajnálom, hogy utóbbi nem kapott olyan nagy szerepet, többnyire Steven Russell karaktere volt a középpontban.
Szerintem ez egy kiváló film, amire nem tudok rosszat mondani. Még ha háttérbe is szorul, hogy egy gaz történetről van szó a színészek játéka így is magával ragadó.
Sokan félnek az olyan filmektől, amelyekben homoszexualitásról van szó, de nem is értem őket. Ez egy nagyon gazdag történetű film, hatalmas csavarral a végén.
Nem egy ismert film, pedig egy megtörtént esemény szolgált az alapjául. A történet vezetése izgalmas, és a történet is tartogat meglepetéseket.
Jim Carrey és Ewan McGregor között tökéletes a kémia, rendkívül összehangolt páros, akár egy igazi szerelmespár az életből. Ez is mutatója annak, hogy kiváló színészekkel van dolgunk. Azonban kissé felszínes, giccses és unalmas, lapos marad a film te... Több
Baromi jó film, imádom az ilyen igaz sztorikat. Jim Carrey pazar, imádtam a játékát. A története tényleg hihetetlen.
Kiváló film Jim Carrey hozza a karaktert. Elképesztő igaz történet alapján készült a film, bizonyos dolgok elképesztőek, hogy meg lehetett csinálni (akár a saját halálának eljátszása).