Számomra alapmű, mind a romantikus, mind a karácsonyi kategóriában. Sok pici film egy nagyba gyúrva és a végén a történetszálak összefonódnak. Pont annyira romantikus, amennyire lennie kell, és pont annyira karácsonyi, hogy nem kapjak cukorbajt a csöpögősségétől.
Túlságosan csöpögős, nyálas a film. Aki nagyon-nagyon bírja a romantikát , a melankólikus filmeket, az nézze meg, de egyébként túl sok. Emiatt nem tetszett, pedig a szereplőválogatás jó.
Remek szórakozás, kiváló színészek és feledhetetlen poénok. A több szálon futó történet érdekes, az ember alig várja, hogy visszatérjenek a kedvenc szálához, ám közben a többit is örömmel nézi.
Nagyon jó film lehetne, egytöl-egyig zseniális színészekkel, azonban így, hogy minden sztoriszálra alig negyed óra jut, így nincs értelme. Szerintem elkerülhetetlen, hogy valaki ne nézze meg, minden karácsonykor játszák, akkor egyébként nézhetö is a ... Több
Tipikus kicsit szerelmes, kicsit vicces karácsonyi film, barátnővel, feleséggel nézős, mosolygós. Hugh Grant táncjelenete viszont felejthetetlen, ha másért nem, már ezért megérte leforgatni a mozit!
Egész jó film, aranyos történettel, de igazából én sokkal jobbra számítottam. A szereposztás egész jó, de a történet elég lapos. Nem elég vicces és nem is sirat meg. De azért egyszer nézhető.
Igazából szerelem, mint vígjátk, mint szerelmes, mint karácsonyi film mindent visz, minden évben megnézem, ha adják a tv-ben, kikapcsolódásra nagyon is tökéletes.
Sima 5csillag. A top 10 romantikus filmben ott a helye. Remek a szereposztás, nagyon jók a történetek a szituációk. Rengeteg olyan jelenet van benne amit a nagy filmesek megirigyelhetnének. Mindenkinek ajánlom.
Karácsonykor kötelező, és szerintem sokkal minőségibb és jobb film, mint a Reszkessetek betörők... Szerintem egy egészen nagyon jól sikerült romantikus film, és a sok mikrosztoriból biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.
Ez az a film, amit Bill Nighy jelenetei miatt képes vagyok újra megnézni, egyszerűen mindegyik zseniális. Az, hogy több történet van a filmben egyrészt jó, másrészt rossz, attól függ, hogy az adott szál tetszik/érdekel vagy nem. Sablonos és eredeti egyszerre. A szereplőgárda fantasztikus.
Szerintem az egyik legjobb karácsonyi film. Imádom, már vagy tízszer láttam! Jók a színészek és jó a történet is, kifejezetten érdekes a több szálon futó cselekmény. Kedves, szerelmes film.
Kicsit sok a szereplő, jobb lett volna kevesebbel és jobban kidolgozva a történetek, de nem rossz film. Átlagosnak mondanám, de a szereplőgárda igényes.