Egyet értek a többiekkel, miszerint nagyon gyenge lett ez a rész. Sokkal többet vártam és nagy izgalommal ültem be a moziba, de sajnos a végén már szinte lehangoltam és félig csukott szemmel néztem. Lerágott csontnak tartom, semmi extrát nem tudott hozni.
Egyszer nézhető kategória, jump scarek vannak benne, de azok is csak ritkán, többet vártam volna tőle.
Sokkal ijesztőbbre gondoltam, vártam az előzetes alapján. Annyira nem ment magasba a félelem érzetem. Lehet sokkal jobb lett volna, előtte megnézni az előző részeket, hogy jobban ráhangolódjak és elmélyedjek benne.
Vártam már ezt a filmet, de összességében azt kell mondanom nem ájultam el tőle. Hiányzott belőle valami, a film végén azt éreztem, hogy megbántam, hogy rászántam az időt és a mozijegyet. Sajnálom.
A film nem hozta nálam azt a sikert, amire számítottam, sablonos és a mondanivaló nulla. Az értelmetlen jelenetek bosszantóak, a szereplőktől többet vártam. Üres film.
Úgy áll a helyzet, hogy az Insidious franchise négy része közül sajnos ez lett a leggyengébb. Sajnos, mert vártam már egy ideje, de jobban tettem volna, ha nem erre adom ki a mozijegy árát. Sablonos, és hiába próbál, nem tud igazán rémísztő lenni.