Jack Mimoun és a rejtélyek szigete (2022)

Jack Mimoun et les secrets de Val Verde

acura steve   2023. 06. 05.

Átlagos kincskeresős sztori, ezerszer láttunk már hasonlót, de azért kreatív, nem sablonos, mint a többi hasonló.

bart   2023. 01. 20.

Ügyes, kalandos filmecske, amitől szerintem senki se várjon sokat. Nem is ígér sokat ugyan, de azt legalább teljesíti.

petyipetyi   2023. 01. 19.

Meg kell, hogy mondjam, hogy annak ellenére, hogy rettentesen klisésnek éreztem, valahogy remekül el tudott szórakoztatni, és szerintem időnként ennél nem is kell több.

A film 8 334 910 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 076 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Malik Bentalha 15 kilót szedett fel a szerep kedvéért.

(csd)

Aurélie Diaz karakteréhez Malik Bentalha és Ludovic Colbeau-Justin egy olyan színésznőt keresett, aki bájos, de ugyanakkor megállja a helyét az erős komikus potenciállal rendelkező színészek között.

(csd)

Malik Bentalha eredetileg Réunion szigetén akarta forgatni a filmet, ami technikai okokból lehetetlennek bizonyult. Ezért 2021 februárjában Thaiföldre utazott a stáb.

(csd)

A rendező elmondása szerint Jack karakterét az Indiana Jones filmek inspirálták.

(csd)

A film Malik Bentalha színész első nagyjátékfilmes rendezése, illetve bemutatkozása forgatókönyvíróként.