Jack Reacher: Nincs visszaút

Jack Reacher: Never Go Back

2017.02.25 Marcsitesója Nézhetetlen

Az első, egyszer használatos, de egy esős hétfőn mégis nézhető rész után a második teljes időpocsékolás.A női (mellék)főszereplő idegesítő játéka tovább rontja a elcsépelt US Army vs. Szerződéses Katona alapkonfliktust. Egyetlen értékelhető momentumot sem tudok kiemelni, igaz, a vége előtt kikapcsoltam. 1/10

2016.10.23 Riot

Nem nagyon rosz film, csak nagyon közepes. Viszont ekkor szenzációtól és ennyi hatásvadász előzetes után én azt vártam, hogy leszakad az arcom a moziban. Meglepődnék, ha ezek után kapna egy harmadik részt Jack Reacher.

2016.10.22 Thor

Nem rossz film, van benne bugi meg akció. A történet egy kicsit mondva csinált, de hát Tom Cruise-ról van, szó, úgyhogy ez nem szokatlan. Az akciók igénysek, a színészek kiválóak, szerintem nem kell ennél több.

2019.10.24 spyro74

Én imádom Tom Cruise akciófilmjeit. Tudom, hogy mire lehet számítani: igényes forgatókönyvre nagyon látványos akcióval és profi, élvonalbeli hollyoodi gyártással. Nem mondom, hogy hibátlan ez a film, sőt, egyértelműen gyengébb, mint az első rész, de azért egész jó volt.

2016.10.30 piko888

Nem rossz film, de sajnos nyomokban sincs köze a könyvhőz. Nem értem, miért kell feldolgozni egy könyvet, ha teljesen átírják.