Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Timcsi   2019. 03. 25.

legújabb vélemény

Nekem tetszett a komor története. Nem egy akciódús és pörgő film, de van mondanivalója.

 
indingo   2018. 04. 28.

Hemzsegnek benne a hibák

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Már a legelején belevágnak a lecsóba. Nem telik el 10 perc és már egy felakasztott lány lóg a fán. A főszereplő Charliet is meglepi, hogy megkeresi őt a színes bőrű Jasper, hogy beavassa őt mire is bukkant az erdőben. Ahogy kiderül a filmből a két fiú nem barát, csak látomásból ismerik egymást, így Jasper cselekedete nem túl logikus. Szegény lányt a folyóba dobják, mert biztos a színes bőrű fiúra gyanakodna a hatóság. Ismét kicsit erőltetett lépés. A fiúk persze azonnal gyilkosságot szimatolnak a levegőben ezért belevetik magukat az ügybe, pontosabban ők is ítélkezve a településen egymagában élő és sok pletyka tárgyaként szolgáló öregre gyan... több»


 
HercegPeter   2018. 06. 14.

A sztori csillagos ötös, nagyon nagyon jó. A film drámai és misztikus, emellett kellően izgalmas is. A történet egy pillanatra se lassít le. Szinte elrepül vele az idő. A gyerekszínészek ügyesek, nagy jövő állhat előttük. Néhány cselekedetük elég logikátlan, de ezt egy gyereknél elfogadhatjuk. Egy fordulatos, csavaros történet, amire érdemes időt szánni.

 
Szilonka   2018. 08. 15.

Tetszett, hogy nem az a túl hálivúdi történet. Kicsit egyszerű, de kellemes a stílusa.

 
VvV   2018. 12. 15.

Nem egy hétköznapi történet. Az atmoszférája nekem bejött volt benne valami különlegesség.

Angourie Rice
Aaron L. McGrath
Angourie Rice
Angourie Rice
Aaron L. McGrath
Toni Collette
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.