50% 60 szavazat
Juan, a zombivadász

Juan, a zombivadász

Juan de los muertos
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Juan életének eddigi 40 évét Kubában töltötte, jórészt áldott semmittevéssel. Barátja, Lázaro hasonló felfogásban élt, bár intelligenciából valamennyivel kevesebb jutott neki, mint Juannak. Mikor városukban különös dolgok kezdenek történni, a páros először csak egy újabb forradalomra gyanakszik. Ám a jelek arra utalnak, hogy a támadók nem normális emberi lények, és valahogy nagyon macerás elpusztítani őket. Biztos nem vámpírok, nem is megszállottak, és semmiképpen sem disszidensek. Miután Juan testvére, a szépséges Camilla is csatlakozik a pároshoz, a trió szenzációs felfedezést tesz: ha már egyfolytában agyakat kell pépesíteniük, és a város jóformán értelem nélküli járkálókkal van tele, a bankok üresen állnak: ideje egy kis pénzt keresni.

Ország: Spanyolország, Kuba
Premier (HU): 2013.02.15.
 
2023.04.11 Gamehun638

legújabb vélemény

Egyszer nézhető. Tipikus spanyol film és humor.

0
 
2016.08.27 TribeBubu

Nagyon nem tetszett ez a film. Volt benne pár poén, amin jót vidultam, de többnyire olyan színvonalúnak éreztem, mint a magyar túlértékelt vígjátékokat. Erőltetett humor, kliséparádé és semmiről nem szóló történet. De az IMDb-s értékelés szerint velem van valami gáz :D

0
 
2018.07.29 Megamovie

Ez egy teljesen komolyan vehetetlen jó humorú fekete komédia, jó kis hentelésekkel. Kategóriáján belül vannak ugyan sokall jobbak mint pl. Haláli hullák hajnala de nem sokkal marad el tőlük,az egyetlen dolog ami néha kizökkentett az a amatőr színészi játék.

0

A film összbevétele 115 514 dollár volt (imdb.com).

#1