Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
13
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Keith
 
indingo   2017. 10. 07.

Már többször láttam a filmet és mindig valami újat, valami mást ad. A legelőször amikor láttam zavaros volt, hogy miért is olyan elutasító a fiút, majd egyszerre minden kitisztult. A későbbiekben pedig már tudva a dolgokat kicsit át tudtam érzeni a történéseket.

 
Deku   2017. 08. 31.

Nagyon jól működött és szerethető lett ez az alkotás. Nem volt kérdés, hogy imádom és ajánlom bárkinek. Szerettem ezt a filmet de nagyon. Remek minden téren.


 
Yosihiro   2017. 12. 26.

A film úgy indul mint egy tinédzsersztori,de ez valami más. Élesen az érzelmi húrokat pengető egy drámai befejezéssel lezárva kapunk egy kiváló filmet. A szereplők alakítása néhol már felnőttes de érezhető a fiatal kor. Összességében meglepően jó és fordulatos a film csak ajánlani tudom.

 
Greeta   2017. 12. 12.

Több életszakaszomban is láttam már a filmet és mindig mást adott nekem. Nem egy szokványos tinifilm, komoly történettel és mondanivalóval. Csak ajánlani tudom.

 
irongozu   2016. 04. 27.

Már régen láttam ennyire drámai és megrázó filmet, mint a Keith, és meg is mondom, pont jól esett ebben a borongós, rossz időben. Ilyen egy igazi, szerethető és könnyfacsaró drámai film a fiatalokról, ami nem is volt és nem is akart több lenni attól, ami.

 

Elisabeth Harnois 29 évesen játszotta el a gimnazista lány, Natalie szerepét.

(Vandino)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.