Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Keith
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 09. 16.

legújabb vélemény

Gyönyörű film. Amikor először láttam szabályosan potyogtak a könnyeim pedig én filmen nagyon ritkán sírok. Érzelmes és mély mondanivalóval rendelkező film egy könnyen fogyasztható tinifilmstílusba burkolva. Talán ezért is szereti annyi ember ezt a filmet.

 
indingo   2017. 10. 07.

Már többször láttam a filmet és mindig valami újat, valami mást ad. A legelőször amikor láttam zavaros volt, hogy miért is olyan elutasító a fiút, majd egyszerre minden kitisztult. A későbbiekben pedig már tudva a dolgokat kicsit át tudtam érzeni a történéseket.


 
Deku   2017. 08. 31.

Nagyon jól működött és szerethető lett ez az alkotás. Nem volt kérdés, hogy imádom és ajánlom bárkinek. Szerettem ezt a filmet de nagyon. Remek minden téren.

 
Yosihiro   2017. 12. 26.

A film úgy indul mint egy tinédzsersztori,de ez valami más. Élesen az érzelmi húrokat pengető egy drámai befejezéssel lezárva kapunk egy kiváló filmet. A szereplők alakítása néhol már felnőttes de érezhető a fiatal kor. Összességében meglepően jó és fordulatos a film csak ajánlani tudom.

 
Greeta   2017. 12. 12.

Több életszakaszomban is láttam már a filmet és mindig mást adott nekem. Nem egy szokványos tinifilm, komoly történettel és mondanivalóval. Csak ajánlani tudom.

 

Elisabeth Harnois 29 évesen játszotta el a gimnazista lány, Natalie szerepét.

(Vandino)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.