85% 349 szavazat
Keith

Keith

Keith
Filmadatlap
14
Vélemények (14)
18
Szereplők (18)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Keith
Lejátszás

FILMINFÓ

Natalie-nak minden bejött az elmúlt időszakban: évkönyvet szerkeszt, ösztöndíjat kapott a főiskolára, jó eredményeket ér el a sportban és a közösség "királynője". Azután belép az életébe Keith. A titokzatos és tartózkodó fiú nagy hatással van rá, elvonja a figyelmét a dolgairól. Minél inkább visszahúzódik Keith, annál inkább kíváncsivá teszi Natalie-t, aki megpróbál magyarázatot találni Keith különös viselkedésére. Nem akarja közel engedni magához, ám a szívének képtelen parancsolni. Miközben Natalie világa lassan elemeire hullik szét, mindkettőjük élete örökre megváltozik.

Rendező: Todd Kessler
Forgatókönyvíró: David Zabel, Todd Kessler, Ron Carlson
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.07.14.
 
2019.09.16 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Gyönyörű film. Amikor először láttam szabályosan potyogtak a könnyeim pedig én filmen nagyon ritkán sírok. Érzelmes és mély mondanivalóval rendelkező film egy könnyen fogyasztható tinifilmstílusba burkolva. Talán ezért is szereti annyi ember ezt a filmet.

1
 
2017.12.26 Yosihiro

A film úgy indul mint egy tinédzsersztori,de ez valami más. Élesen az érzelmi húrokat pengető egy drámai befejezéssel lezárva kapunk egy kiváló filmet. A szereplők alakítása néhol már felnőttes de érezhető a fiatal kor. Összességében meglepően jó és fordulatos a film csak ajánlani tudom.

1
 
2017.10.07 indingo

Már többször láttam a filmet és mindig valami újat, valami mást ad. A legelőször amikor láttam zavaros volt, hogy miért is olyan elutasító a fiút, majd egyszerre minden kitisztult. A későbbiekben pedig már tudva a dolgokat kicsit át tudtam érzeni a történéseket.

0
 
2017.08.31 Deku

Nagyon jól működött és szerethető lett ez az alkotás. Nem volt kérdés, hogy imádom és ajánlom bárkinek. Szerettem ezt a filmet de nagyon. Remek minden téren.

0
 
2017.12.12 Greeta

Több életszakaszomban is láttam már a filmet és mindig mást adott nekem. Nem egy szokványos tinifilm, komoly történettel és mondanivalóval. Csak ajánlani tudom.

0
 

Elisabeth Harnois 29 évesen játszotta el a gimnazista lány, Natalie szerepét.Szerző: Vandino

#1