64% 67 szavazat
Kéjutazás 2. - Holtsáv

Kéjutazás 2. - Holtsáv

Joy Ride 2: Dead Ahead
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
19
Szereplők (19)
14
Képek (14)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
moov18  

FILMINFÓ

Négy barát egy kis mókára és izgalomra vágyva Las Vegas felé veszi az irányt, és nem sejtik, hogy hamarosan a csontvelõig ható félelem véráztatta vermében találják magukat. Az autójuk egy elhagyatott országúton lerobban, õk meg elindulnak, hogy valamiképpen visszataláljanak a civilizációba. Szerencsétlenségükre felkeltik Rozsdás Szög, a bosszúszomjas, gyilkos kamionos érdeklõdését. A szadista csonkító professzor pedig addig nem áll meg, amíg mindegyikük meg nem fizeti az útdíjat - szépen apránként... testrészenként!

Forgatókönyvíró: Clay Tarver, J.J. Abrams
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2009.02.12.

Kéjutazás 3.  (2014)

Kéjutazás  (2001)

 
2020.12.15 uniterra Nézhetetlen

legújabb vélemény

Jesszusom, mekkora zs kategória. Csak átlapoztam 15 perc után, hihetetlenül gagyi megoldásokkal. A színészi pálya pöcegödre.

0
 
2018.02.03 HercegPeter

Az kétségtelen, hogy a feszültség itt is megvan. Nem olyan jó, mint az első rész, de nyugodtan lehet egy lapon említeni őket. Még akkor is, ha igazából csak egy közös pont van a két filmben: a kamionos fószer. Viszont azt nem értem, hogy a végén hogy... Több

0
 
2018.01.24 BoBamburg

Klasszikus papírtokos dvd film :D Szerethetően gagyi, de itt ott vannak jól eltalált jelenetek. Előző részhez sok köze nincs, önmagába is simán nézhető :D Harmadik hullámos emo punk,mi?!

0
 
2016.02.14 moov18

Az első részt nagyon régen láttam, nem is teljesen emlékszem rá. Ezt a második részt viszont rengetegszer megnéztem már, nem is tartom rossz munkának. Tudni kell a helyén kezelni. Néhány fiatalról szól akiknek összeakad a bajszuk a szadista kamionsof... Több

0
 
2019.05.04 claas82

Hiba volt

Elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem. Megnéztem? Végigszenvedtem. De csak azért, mert az első rész úgy-ahogy tetszett is, és ettől is valami hasonlót vártam, de úgy érzem, ez már kimondottan egyetlen célközönségnek készült, mégpedig azoknak, akik szeretik a vérben tocsogós jeleneteket, és érzéketlenek az idegesítő, tehetetlen karakterekre és cselekményre.

0