51% 179 szavazat
Ken Park

Ken Park

Ken Park
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
17
Szereplők (17)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum
Timcsi  

FILMINFÓ

Négy tinédzser, négy gyerekkori barát - három fiú és egy lány - élete tárul fel elõttünk: az erõszak, a szex, a gyűlölet, a szeretet és az érzelmi zavarodottság minden fázisával. Claude gördeszkás srác, aki egyszerre gyűlöli és szereti apját. Shawn inkább a szex iránt érdeklõdik: halálosan belezúg barátnõje húsz évvel idõsebb anyjába. Peaches, a társaság lánytagja mindenáron el szeretne menekülni otthonról õrülten bigott apjától. Tate eközben nagyszülei túlzottan gondoskodó szeretetétõl szenved. És persze ott van az ötödik haver is: Ken Park, de õ már csak múlt idõben... A tabufilmjeirõl ismert Larry Clark (Kölykök, Genya) új filmje emlékezetes botrányt kavart a Velencei Filmfesztiválon, és több országban kiváltotta a cenzorok haragját is.

Forgatókönyvíró: Harmony Korine, Larry Clark
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia
Premier (HU): 2003.10.30.
 
2020.09.03 Bazzzsi

legújabb vélemény

Ebben a filmben senki sem normális és ez szerintük normális. Nem igazán tudott lekötni a film. A mondanivalója nem ért el hozzám.

0
 
2017.07.28 Berto49

Hááát, elég nehéz értelmezni ezt a filmet, hajlok arra, hogy az elsődleges célja a polgárpukkasztás. Az amerikai kisvárosi életforma túlságosan egyoldalú bemutatása ahol a különböző perverziók gyakori űzésével próbálják a létezés kínjait enyhíteni. K... Több

0
 
2017.07.18 Szilonka

Engem nem zavar egy filmben a szex, de itt igen mert csak azzal akarták eladni az egész történetet. Akkor meg már néz az ember egy pornót.

0
 
2017.07.27 Lonka

Semmi különös nem volt a film, ha levagdossuk a szexjelenteket egy unalmas film, amelyből már jó pár készült, Egyszer azért meg lehet nézni.

0
 
2017.12.15 Greeta

Kimondom, nem tetszett. Tök szokványos a film mondanivalója, amihez a szexualitással próbáltak eladható köntöst varázsolni. A szereplőket nem nevezném színésznek.

0
 

A filmet Kaliforniában forgatták.Szerző: dulkap

#1
 

A film jelenleg is be van tiltva Ausztráliában.Szerző: dulkap

#2
 

Larry Clark 9 hónap alatt forgatta le a Bully-t (2001), Teenage Caveman-t (2002) és a Ken Park-ot (2002).Szerző: dulkap

#3
 

Az Egyesül királyságbeli terjesztő Hamish McAlpine visszadobta a filmet, miután a rendező Larry Clark leütötte őt egy vacsorapartin. Szerző: dulkap

#4