Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
76
Vélemények
101
Képek
5
Videók

Filmkritika: Kincsem (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Kincsem győzelmével a nemzeti függetlenséget kicsit átélni akaró emberek mellett állunk teljes szívvel, mi is kívánjuk a csodaló győzelmét a császár akarta ellenében. De aztán őszintén jön a nevetés akkor, amikor a győztes futam után tévedésből fordítva lobogtatják a magyar zászlót. A Kincsem egy olyan utat mutatott, amit remélhetőleg egyre több magyar film fog követni. 8/10 több»
 
A Kincsem látványban, sztoriban és humorban teljesíti azt, amit egy ilyen filmtől vár az ember: se nem jobb, se nem rosszabb a nagy mainstream átlagnál. Talán túlságosan is áramvonalas bizonyos helyeken, de aki a kardozós-lovaglós romantikus filmet magyar kiadásban szeretné nézni, nem tévedhet, ha a Kincsemre fogad. 70/100 több»
 
Nőiesen bevallom, az égvilágon semmit sem vártam ettől a filmtől (ami körül nyilván a hatalmas előállítási összeg miatt volt nagy a felhajtás), egyszerűen csak kíváncsian vártam, hogy mit hozott ki a Kincsem-történetből és ebből a szereplőgárdából (amelyben nem a sztárok dominálnak, hanem a jó színészek) Herendi Gábor, és nagyon örültem neki, hogy ilyen kellemesen szórakoztató lett a végeredmény. Kár a túltolt a végjátékért, de nagyon jól éreztem magam a vetítés alatt, egy vérpezsdítő, valami jó kis történelmi kalandfilmet kaptam, kell ennél több?

8/10 több»
 
Lendületes, szórakoztató, vicces és valóban látványos Herendi Gábor Kincsem című szuperprodukciója, csak az utolsó negyed óráját tudnám feledni. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
Összességében tehát iszonyatosan jó filmnek tartom a Kincsemet a fent említett okok miatt. Minden szempontból megállja a helyét szerte a világon, és büszkék lehetünk rá. A filmre és a lóra is egyaránt. Kérve kérek mindenkit, menjetek el, és nézzétek meg! Nem fogjátok megbánni. több»
 
A film leginkább tetszetős és leginkább élvezetes része Blaskovich gróf átalakulása és osztrák riválisa fölé emelkedése, miközben Kincsemnek köszönhetően szinte mindent elér, például a győzelmet és vagyona visszaszerzését is. Úgy tűnik egyedül Klara nem lehet övé, de a végkifejlet ezt is megoldja. Romantikus, meseszerű az egész, mégsem elcsépelt vagy közhelyes, mert a főszereplők játéka valahogy működőképessé és hihetővé varázsolja a történetet. Értékelésünk: 7,5 / 10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.