Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
5
Videók
 
MMcFly2015   2018. 07. 10.

Nem gondoltam volna, hogy a közeljövőbe azt mondom, nem tetszett Omar Sy filmje, de sajnos a Doktor Knock-nál ez a helyzet. Bármennyire zseniális színészről beszélünk, a középszintű, lapos filmeket ő sem tudja egyedül elvinni a vállán. Számomra a játékidő egyetlen értékelhető eleme, az az 50-es évekbeli környezet, amiben játszik. A kis falucskában lévő szereplők ripacskodása szörnyen irritálóak, és ez mellett véletlen sincs több a karakterekben, mint amit látnunk kellene; a postás - ,,vicces", vagy legalábbis annak szánták, a pap- gonosz, a gyógyszerész - kapzsi és ezt lehetne sorolni a szereposztás végéig. A vígjáték vonal nálam meghalt a film felénél, és hiába próbáltak kicsit változtatni minimális drámai fordulattal, valahogy a rendezés tett hozzá, hogy egyértelmű legyen a következő lépés. Így sajnos a monoton két óra nem vezetett ahhoz a lezáráshoz, ami miatt azt mondjam, megérte megnézni. Egysíkú, néhol idegesítő, elnyújtott filmről beszélünk, ami sajnos az átlagos filmtől is alul marad. Mintha egy színházi darabot néznék, amivel nincs gond, de nagyvászonra ehhez több kell...

 
KingPin   2017. 12. 22.

Nagy kedvencem Omar Sy és egyáltalán nem csalódtam benne ebben a filmben sem, csakis ajánlani tudom. Nekem a film amolyan időutazás volt egyébként is a régi filmek világába, nagyon jól leporolta ezeket a koncepciókat.


 
ollggaalek   2017. 12. 21.

Már elnézést, de szerintem ez nem túl eredeti ötlet, nem is tudom, hányszor láttam már én ezt a vásznon. Mintha egy klasszikus kabarét nézne az ember, csak ezúttal egy kissé modernebb kivitelezésben.

Omar Sy
Omar Sy
Ana Girardot
Omar Sy
Omar Sy
Ana Girardot
Pascal Elbé
Ana Girardot
Omar Sy
Hélène Vincent
Omar Sy
Omar Sy
Pascal Elbé
Alex Lutz
Omar Sy
Christian Hecq
Michel Vuillermoz
Omar Sy
Christian Hecq
Hélène Vincent
Alex Lutz
Omar Sy
 
Tessék vigyázni, a skatulya záródik! Omar Sy menetrendszerű francia vígjátékocskáját nem írnám fel receptre senkinek. 30/100 több»
 
Két óráig kell pihentetni hátsófelünk a moziban, mire rájövünk, hogy egy átlagos filmélmény helyett csak kérdőjelekkel lettünk gazdagabbak, de még ez az értetlenkedés sem oly erős érzés, hogy akár másnap újra eszünkbe jusson. 4,5/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.