58% 42 szavazat
Micsoda fejetlenség! - 8 fej egy szatyorban

Micsoda fejetlenség! - 8 fej egy szatyorban

8 Heads in a Duffel Bag
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Van, aki a fejét a nyakán hordja és van, aki bõröndben cipeli a másét. Sõt, egyszerre nyolcat is, keresztül-kasul Amerikán és Mexikón. Szórakoztató fekete humorral lesz dolgunk, ha végigkövetjük Tom Spinelli kalandjait. Két napja van rá, hogy elvigye a maffia fõnökének az elvégzett munka bizonyítékait. Nyolc fej egy takaros útitáskában, amely természetesen elcserélõdik és Mexikóba tart egy szerelmes egyetemista srác poggyászaként. Charlie éppen barátnõje szüleinek készül bemutatkozni. A táska tartalmának rövid, de velõs megtekintése után mi sem adnánk lányunkat egy ilyen fickóhoz, de Charlie-nak nincs ideje szomorkodni, hiszen Tom már a nyomában van...

Rendező: Tom Schulman
Író: Tom Schulman
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 1997.04.18.
David Spade
Todd Louiso
Andy Comeau
Andy Comeau
Dyan Cannon
Kristy Swanson
Joe Pesci
Todd Louiso
Andy Comeau
George Hamilton
David Spade
Todd Louiso
David Spade
Joe Pesci
 
2016.01.11 ovejuna

legújabb vélemény

Nem valami izgalmas, az egyszer bizonyos. Mintha már láttam is volna valahol ezt az ötletet, de ez is jelzi, hogy mennyire zsákutca is az egész. Az alakítások persze rendben voltak, egészen élveztem is a karaktereket. Amolyan egyszer nézhető film.

0
 
2014.11.02 JamesBont

Hát, őszintén megvallva sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Egyszerűen túlságosan primitív volt számomra a humora. De persze ettől még ötletes az egész koncepció, csak épp rossz irányba ment el.

0

A film összbevétele 3 559 990 dollár volt (imdb.com).

#1