Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Kosok (2015)

Hrútar
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Kosok

Galéria (19)

Videók (1)

 
bbozsi   2018. 06. 02.

legújabb vélemény

0

Erős atmoszféra, igéző tájak, meditatív hangulat. Nagy vonalakban tudni lehet a történetet, de éppen azért, mert emberi, igaz és szép.

 
Freenet   2015. 12. 31.

0

Lenyűgöző látványvilág, izgalmas történet, és hitelesen előadott karakterek. A rendező munkáját tudnám kiemelni, nagyon összeszedett volt a történet, és könnyen követhető.

 
Phalanx   2015. 12. 29.

0

Tökéletes film, egyszerre komikus és tragikus, miközben végig olyan atmoszférát teremet, mely összetéveszthetetlenné teszi.

 
dosty   2016. 05. 09.

0

Grímur Hákonarson filmje nagyon realista, nagyon igazi, de szellemes is a maga izlandi módján. Nem való mindenkinek ez a film, de aki rátalál, nem fogja megbánni.

 
„Nincs szebb, mint a boldogtalan férfiak boldog pillanatai” – írta Kenneth Tynan kritikus a naplójába, aztán hozzátette: „Ez a művészet definíciójának se rossz”. Ilyen férfias és művészies boldogtalansággal, meg némi humorral van kibélelve Grímur Hákonarson szívlágyító filmje. NAGY V. GERGŐ KRITIKÁJA. több»
 
Grímur Hákunarson mozija a testvérek történetén keresztül hitelesen mutatja be a farmerek és az állatok kapcsolatát, miközben művészi értéket teremt és legfőbb ismérve a humanizmus. több»
 
2015 egyik legizgalmasabb, legszebb európai mozija juhtenyésztőkről szól. Komolyan. Tényleg. Nem viccelek. több»