Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Kosok
 
bbozsi   2018. 06. 02.

legújabb vélemény

Erős atmoszféra, igéző tájak, meditatív hangulat. Nagy vonalakban tudni lehet a történetet, de éppen azért, mert emberi, igaz és szép.

 
Freenet   2015. 12. 31.

Lenyűgöző látványvilág, izgalmas történet, és hitelesen előadott karakterek. A rendező munkáját tudnám kiemelni, nagyon összeszedett volt a történet, és könnyen követhető.


 
dosty   2016. 05. 09.

Grímur Hákonarson filmje nagyon realista, nagyon igazi, de szellemes is a maga izlandi módján. Nem való mindenkinek ez a film, de aki rátalál, nem fogja megbánni.

 
Phalanx   2015. 12. 29.

Tökéletes film, egyszerre komikus és tragikus, miközben végig olyan atmoszférát teremet, mely összetéveszthetetlenné teszi.

 
Ha már ennyire nincs semmi plusz dolog a filmben, akkor valahogy azért megpróbálhatta volna romantizálni a mű a birkatenyésztést, amitől még mindig nem lenne jobb, de nem érezné legalább a néző magát ennyire kívülállónak. több»
 
Az egyszerűség, a megoldások és történések el nem mondása, „elhallgatása”, a legzseniálisabb az utolsó húsz percben jelenik meg. A legnagyobb dráma és izgalmak tetőfokán fejeződik be a film. több»
 
Grímur Hákunarson mozija a testvérek történetén keresztül hitelesen mutatja be a farmerek és az állatok kapcsolatát, miközben művészi értéket teremt és legfőbb ismérve a humanizmus. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.