53% 60 szavazat
Sötét óra

Sötét óra

La hora fría
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nukleáris háború sújtotta világunkban a túlélők a felszín alá rekedve élik mindennapjaikat. Állandó félelemben élnek a felszínen élő lények miatt. Mikor tartalékaik elfogynak, meghozzák döntésüket: el kell hagyniuk a biztonságos övezetet, hogy a mutánsokkal szembenézve ennivalóhoz jussanak.

(dulkap)

Rendező: Elio Quiroga
Író: Elio Quiroga
Ország: Spanyolország
Premier: 2006.10.06.
 
2023.08.06 BÉLA

legújabb vélemény

Gyenge egy film

Nézzük már 20 perce, de semmi, igaz, az elején már megvolt a szokásos érzékenyítés, két kvóta buzi.

1
 
Hispán rémálom!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Imádom a hispán thrillereket és persze a horrorokat is. Van valami különleges hangulata a filmjeiknek, valahogy teljesen mások, mint amerikai társaik. Ismét Spanyolországból sikerült találnom egy gyöngyszemet, úgyhogy azok az ügyes ibériaiak újfent... Teljes kritika

1
 
2020.08.03 stevepisti

Egyszernézős!

Szerintem az ötlet jó, a megvalósitás már kevésbé. Jól indul ,már már alakul is valami, aztán átcsap egy gagyi zombis izébe. Nemigazán derült ki, hogy most akkor mi történik, történt. Max egyszernézős!

0
 
2016.04.15 irongozu

Ez a spanyol horror nem tud néhány zárt díszletnél többet felmutatni, ennek megfelelően pedig árad belőle a kicsinyesség. Ezen felül persze egy iszonyatosan erős atmoszféra is sugárzik belőle, amely egyszerre varázsol el, rémít halálra és önti belénk... Több

1
0
 
2015.12.13 luba323

Nekem egyszerűen nem jött be ez a film, nem mondom, hogy nem volt néha igazán ütős, de többségével én végig unatkoztam. Talán egy nézhető B-kategóriásnak mondanám.

0