Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Paul Sneijder új élete (2016)

La nouvelle vie de Paul Sneijder
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Paul Sneijder új élete
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
De Matt   2019. 01. 27.

legújabb vélemény

Éljünk őszintén!

Kimondottan intelligens film. Paul Sneijder képes megszabadulni attól a tehertől, amit a társadalom a legtöbb emberre fölöslegesen rárak. A státusz kényszere őt már nem izgatja, és először életében őszinte lesz saját magához. Ez az a felszabadító erő, ami neki a boldogságot, családja többi részének pedig a megvetést és az értetlenséget jelenti.

 
bahhama   2017. 04. 30.

Mint a francia filmeknek általában, ennek is megvan a sajátos hangulata. Kissé vontatottan indul a film, a vége fele azonban már kimondottan izgalmasra váltott.


 
alien007   2016. 11. 07.

Eleinte biztos voltam benne, hogy elkapcsolok, mikor néztem, aztán valami mégis megálljt parancsolt ebben. Megvolt a maga hangulata, és az események is kezdetek szépen kibontakozni, a jó kis depressziós montreáli időben.

 
Attila   2016. 10. 21.

Eleinte irtó meggyőzőnek tűnő filmről van szó, aztán hirtelen átvált egy igen depresszív hangulatú valamibe, kicsit csalódtam Thierryben Lermittben...

Thierry Lhermitte
Thierry Lhermitte
Thierry Lhermitte
Géraldine Pailhas
Guillaume Cyr
Thierry Lhermitte
Thierry Lhermitte
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.