Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
indingo   2018. 04. 19.

Többet vártam tőle. Azt hittem lesz benne valamilyen románt, de nem. A tanár szexuális beállítottsága elég érdekes volt. Maga sem tudta, hogy mit akar.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 11.

Számomra ez a film egy undort keltő és rossz alkotás. Nem tudom a készítők mit akartak elérni vagy hogy hogyan akarták elérni a nézőket a filmen keresztül, de ezt nem ajánlom senkinek. Csak időpocsékolás. Minden perce idegesítő szinte és csak gratulálni tudok magamnak hogy végig tudtam nézni. Szemtanúi lehetünk egy rendellenes anya-lánya viszonynak. Ebből következik a főszereplőnő szexuális zavarodottsága ( azt hiszi magáról mazochista de szerintem csak egy karótnyelt spiné aki az asszexualitás egyik válfajának jeleit mutatja). Kapunk egy srácot is a filmből aki azon kívül hogy tenyérbemászó jellem, nem rossz ember. Mégis nőként az utolsó jelenetekben le tudtam volna köpni olyan pálfordulás megy végbe mind a 2 szereplőben szinte rögtön, hogy felidegesített és abbahagytam. De folytattam ( Bár ne tettem volna ) és nem lett jobb, megvolt a katarzis és a lezárás valahogy elmaradt.


 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Ezt sem nekem készítették. Ez a frusztráltság, ez a feszültség már fárasztó volt. Más filmjét nem láttam még Hankénak, és lehet, hogy ez így is marad.

Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
 

A The New York Times szerint Isabelle Huppert legjobb filmes alakítása.

(Mavil)
 

Elfriede Jelinek írónő eleinte nem tartotta jó ötletnek, hogy megfilmesítik önéletrajzi ihletésű regényét, ám végül beleegyezett.

(Mavil)
 

2001-ben a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerte a zsűri nagydíját, továbbá díjat nyert a legjobb férfi alakítás és legjobb női alakítás kategóriákban is.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.