A hó társadalma

La sociedad de la nieve

2024.01.10 cseszi007

Hideg

Hideg, hideg, hideg, én láttam az Életben maradtak című filmet is, ez kicsit alaposabb, hitelesebb, de a történet nagyon durva. 10 nap után befejezték a keresést, és ezt tudni őrjítő lehetett. Epic pillanat:Egyik túlélő a csontról szopogatja a hús cafatokat. Folytatás:Érdekelne hogy mi lett a sorsuk miután haza értek.

2024.01.06 zsoke

Megnéztem. Nekem is jobban tetszett az Életben maradtak. Nyilván itt az effektek miatt azért az ember ad neki egy esélyt , meg csak kíváncsi rá , hogy mit hoznak ki belőle. Nem lett azért rossz szerintem, de ezt akkor tudod meg, ha elkezded nézni. :)

2023.10.05 Zsolt

Szerintem az utóbbi időben az egyik legjobb film, amit láttam. Feszült, realisztikus és megható történet arról, mit vagyunk képesek megtenni a túlélés érdekében.

2024.02.08 István400340

Nagyon jó

Oda neki az Oscart, csak vicc, ez nem a mi tisztünk, hogy eldöntsük, ki kapja, hagyjuk csak meg az Akadémiának ezt. Viszont az a tény, hogy csak bele akartam nézni, és végül végignéztem teljesen izgatottan, hogy mi lesz a vége, az azért mond valamit. Azt javaslom, hogy aki nézi vagy nézni akarja, ne Googlézzon rá, csak a film megnézése után.