Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Az utolsó szerelmes levél (2021)

The Last Letter from Your Lover
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Galéria (10)

Felicity Jones
Nabhaan Rizwan
Callum Turner
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Callum Turner
Felicity Jones
Nabhaan Rizwan

Videók (3)

 
HanGa   2021. 10. 30.

legújabb vélemény

0

Az alapötlet érdekes volt, jól indult a film, de picit egyszerű volt a történet, nem volt benne kellő feszültség.

 
hp   2021. 10. 29.

3

Nem fogom bő lére fogni, ez amolyan közepes film volt, amiben egyébként lett volna fantázia, és a remek szereplőgárda is adott volt, de valahogy sovány és súlytalan lett a végeredmény. A forgatókönyv se elég feszes, se elég drámai nem volt, és az egé... több»

 
dandelion1983   2021. 10. 03.

2

Többet vártam tőle, és nem a könyv miatt feltétlenül, bár azért elég merész húzásnak éreztem egy egész szálat kihagyni belőle. Emiatt kissé összecsapottnak éreztem az egészet, és nem tudtam igazán átélni a bemutatott szerelem mélységét sem. Nem rossz film, de ennél sokkal jobb romantikus filmek készültek már.

 
Ms. Akárki   2021. 10. 29.

1

Jól indul, de számomra csalódás volt. Pedig az előzetes alapján többet vártam sajnos. Még a remek színészi játék sem tudta megmenteni az unalomtól.

 
VvV   2021. 10. 21.

1

Szép szerelmes történet volt, ahol mesterien fonódott össze a múlt és a jelen.

 
Anti007   2021. 07. 27.

1
Szerelem a maximumon

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerelem. Mindenki átéli egyszer az életében az igazi nagybetűs szerelmet. Vagy ha még nem éltük át, akkor bízunk benne, hogy át fogjuk. Mert kell. Mindenkinek kell ez a csodálatos, simogató érzés. Az utolsó szerelmes levél picit segí... teljes kritika»

 
szabmarc   2021. 09. 01.

1

Nem ereszteném bő lére, sajnos nincs is mit. Egy teljesen átlagos lávsztori átlagos színészi alakításokkal és képi világgal. Jobbra számítottam, nem igazán érezhető a főszereplők közti kémia (ami a romantikus filmkategóriában azt gondolom, elvárható lenne), valószínűleg ezért sem tudott lekötni.

 
A film nyúlik, mint a rétestészta és fordulatai sem a legjobban kimunkáltak, mégis tapintható benne a romantika és kellően megríkatja az érzékenyebb lelkűeket a végére, mert bizony az a finálé az üt. Nagyon, nagyon üt. több»