Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Last Shift
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 26.

legújabb vélemény

Újonc rendőr, vigyázzon magára!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Előre leszögezném, úgy ültem le a film elé, hogy nem volt semmilyen gondolatom, sem pedig megérzésem. Ahogy megnéztem, egyből felosztottam három részre. Jól kezdődik és szépen indít. A szereplők, vagy inkább szereplő bemutatásával adós a film, de e... teljes kritika»

 
respect the movies   2018. 02. 24.

Szerintem egy egész jó film volt! Talán a film elsősorban a hangulata miatt tudott végig engem lekötni, mert e téren nyugodtan állíthatom, hogy egy egészen erős film lett! Sokszor vettem észre magamon, hogy már a hangulatával képes egyfajta feszültsé... több»

Galéria (5)

Videók (2)

 

A film főszereplőjét alakító Juliana Harkavy elsősorban a sorozatkedvelők körében lehet ismerős, hisz olyan népszerű sorozatokban tűnt eddig fel mint a The Walking Dead, A Zöld íjász, A holnap legendái vagy a Flash-A villámban, az utolsó három sorozatban ráadásul ugyanazt a karaktert játszotta el, ő volt a Fekete Kanári!

(respect the movies)
 

A film alapötlete sokak számára ismerős lehet a már klasszikusnak számító John Carpenter A 13-as rendőrőrs ostroma című filmből!

(respect the movies)
 
Azok a horrorrajongók, akik megelégszenek az intenzív, de felszínes paráztatással, bátran tehetnek egy próbát a filmmel, akik viszont a The Bababook vagy az It Follows-féle okosabb darabokat kedvelik, jobb, ha lejjebb engedik az elvárásaikat és egyáltalán nem, vagy csak óvatosan közelítenek felé. több»
 
Az alaptörténet úgy kezdődik, akár a John Carpenter klasszikus, a "13. rendőrőrs ostroma". Annyi a különbség, hogy itt zöldfülű rendőrünk (Juliana Harkavy) tényleg tök egyedül marad az állomáson és magányosan kell felvennie a harcot bármi ellen, ami ellenségesnek bizonyul. Pozitívumok, hogy egész jól épül fel a történet. Klisésségében is szórakoztató. A fényképezés nagyon szép, széles-vászon, ami sokat dob ezeken a B filmeken. A főszereplő tehetséges és csak néha tűnik logikátlannak amit látunk, de volt, hogy amire gondoltam, - pl. a rendőr fején a lyuk - simán bejött. Végig izgalmas a befejezés pedig nem rontja le a felépített másfél órát. több»