Last Vegas

Last Vegas

Cikkek

2017.01.15 Gigi

Korosodó színészek jutalomjátéka, amit jól esett megnézni. Könnyed kikapcsolódás, laza és szórakoztató.

2015.01.01 alex

az aranyosabb hollywoodi vígjátekok kőzé tartozik.

2016.02.21 Adepto

Nem vártam túl sokat a filmtől, mert vígjátékokkal kapcsolatban inkább óvatos vagyok, de kellemeset csalódtam. Számomra élvezhető volt, még úgy is, hogy az idős nagy színészek+vígjáték kategóriában láttam már jobbakat (pl. Bakancslista, vagy Vén cson... Több

2016.10.24 jencike1985

Szuper jó színészek vannak benne mégis az eleje kissé unalmas,vontatott. Viszont a vége felé már egészen élvezhető az egész. Bulizós jelenetek 5 csillag lenne zenék 5 csillag, de sajnos az unalmas eleje miatt csak 4 csillag.

2017.10.03 Gábor Rózsa

Jó film volt, bár a színészekre alapoztak túlságosan, mindig jobb, ha a történettel is igyekeznek lekötni és szórakoztatni.

2017.12.29 authorgirlll

Nagyon szuper vígjáték, nagyon szuper szereposztással és színészi játékkal. Ez a film azok közé a vígjátékok közé tartozik amelyekben nem az erőltettet humor van jelen hanem a jelenetek adják a komikumot.

2021.11.21 Péter Fazekas

Tetszett a film!

2015.07.24 szd91

Másnaposok sikerét próbálták meglovagolni idősebb szereplőkkel. De annak ellenére hogy igazi régi nagyágyúkat kértek fel a főszerepekre valahogy elmaradt az a nagy siker. Moziban láttam, de inkább egy otthonülős esti filmnek tudnám elképzelni.

2016.09.07 Kirana80

Langyoska, feledhető vígjáték volt, a forgatókönyv gyengeségeit nagy színészeink ellensúlyozták némiképp, de nem hiszem, hogy menthető lett volna a film. Drága négyes, ti ettől sokkal nagyobbak vagytok!!!

2016.08.13 tvmérnök

Ahoz képest , hogy nem fiatal és "helyes" színészek játszák amire elsőnek gondolnák egy Vegasos filmről meglepően jó. Sőtt kreatív , humoros és ehez sokat adnak maguk a színészek is. Kimondottan szórakoztató.

2016.10.06 adamkatka

A film sikerét egyértelműen a nagyszerű szereplő válogatásban látom. Ha nem ezekkel a színészekkel adják elő a filmet, akkor valószínűleg egy átlagos amerikai vígjáték értékelném.

2015.02.12 Lord British

Egy laza vígjáték színészóriásokkal. Tulajdonképpen nem más ez, mint a Másnaposok 30-40-évvel később. Agyonhasznált poénok az öregségről, nevetséges párbeszédek, de valahogy az ember mégis mosolyog ezeken. Egy könnyed esti szórakozás, egyszer érdemes megnézni, de semmi több.

2017.07.08 miklosvaridori

Jók a karakterek, szeretem a szereplőket benne, mert színvonalas a színészi játékuk, jól beváltak, nem csalódtam bennük ezúttal sem. Ütős beszólások és befejezés.

2016.11.01 fazekasanett92

Robert de Niro jó volt ebben a szerepben, de például Michael Douglast jobban szeretem komolyabb szerepekben. Morgan Freeman dettó. Ezáltal a film annyira nem tetszett, mert nem éreztem eléggé hitelesnek a karaktereket tekintve.