Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
70%

Szabad szavak (2020)

Let Them All Talk
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
HETEDIK   2021. 02. 21.

legújabb vélemény

0

Az egyetlen érdekfeszítő dolog a filmben a be nem teljesült románc, ezt leszámítva egy unalmas és vontatott valami, ami az emberi természetet próbálja boncolgatni.

 
piZZola   2020. 10. 23.

0

Igszi eszes vígjáték olyanoknak, akik szeretik az emberi kapcsolatokat és viszonyokat boncolgató, néha drámába hajló filmeket.


 
Tchiva   2020. 09. 11.

0

Amiben Meryl Streep játszik, az csak modoros dolog lehet, és ez a film sem cáfolt rá ezen állításomra. Nem rossz, de nem is jó.

 
quentin   2020. 06. 25.

0

Kicsit elpazaroltnak érzem Streep tehetségét, ez a film olyan, mintha egy kézikamerás verzoója lenne valami nagyon komoly darabnak, csak valahogy elfelejti, hogyan kell jónak lenni, és nem középszerűnek.

Galéria (8)

Meryl Streep
Lucas Hedges
Meryl Streep
Meryl Streep
Lucas Hedges
Meryl Streep
Lucas Hedges
Meryl Streep
Meryl Streep
Lucas Hedges
Meryl Streep
Meryl Streep

Videók (2)

 

A filmet a Queen Mary 2-őn forgatták, amikor New York és Southampton között hajózott.

(Varga_Júlia)
 
A Szabad szavak az a film, amely csendesen elmeditálgat és lelassít, elterelve a figyelmed a zakatoló világról és kicsit befelé fordítva észrevéteti veled, hogy a világ önmagában mennyire gyönyörű hely tud lenni és a szépség mennyire is a részletekben lakozik. több»
 
Kellemesen bekuckózós hangulata és fanyar, de lényegében mégis életigenlő és a művészet erejét ünneplő végkicsengése miatt karácsonyi néznivalónak sem rossz választás ez a film. több»