Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
69
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Limitless
 
harnas1207   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

A film eredeti volt, de elég is volt. A sorozat már túlságosan erőltetett lett. Nem tudtam azonosulni a karakterrel.

 
srktmt   2016. 01. 07.

Egy igen jó, főleg epizodikus sorozat (bár van fő szál, de azt inkább hagyjuk), aminek akkor kezdenek problémái lenni, amikor szinszek kerülnke palettára, ugyani JEnnifer Carpenter játéka kritikán aluli, ami azért is érdekes, mert a főszereplőt játszó színész pedig zseniálisan hozza a karkterét. Ezért kell azt mondanom, hogy az epizodikussák az ereje ennek a sorozatnak. Emelelt is ajánlom mindekinek, de főelg azoknak akik ismerik az azonos nevű filmet, mert kvázi annak folytatása, de aki csak ennek akar neki kezdeni, mint ahogy én tettem, akkor az is fogjon bele bátran, mert magában is simán érthető.

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Jennifer Carpenter
Jake McDorman
Jennifer Carpenter
Jake McDorman
Jennifer Carpenter
Jake McDorman
Bradley Cooper
Jake McDorman
Jake McDorman
Jake McDorman
 
A drámai részek borzalmasan kimunkálatlanok és unalmasak, a történet sokszor elhasznált és ismerős. A Limitlessben nincs meg az a potenciál, amely a sorozatok örökkévaló panteonjába emelné. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.