Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Robinson76   2020. 11. 20.

legújabb vélemény

0
A karate magyar angyala

Ez a sorozat pontos lenyomata a 80-as éveknek. Minden benne van, amit érdemes tudni erről az időszakról. A hangulata, a helyszínek, a karakterek és a történetek is rendben vannak. Nincs túlgondolva és túlbonyolítva, egyszerű és letisztult. Nem mellesleg sok szakértő bevetésével készült, így teljesen életszerű, és amennyire lehetett, szakszerű is. Az időszak lehetőségeihez képest igenis nagyon jól összerakott darab, egyszerre komoly és humoros felütésekkel.

 
indingo   2019. 02. 16.

0

Nem tartozik a legemlékezetesebb hazai sorozatok közé. Görbe Nóra sikításától pedig ki lehetett szaladni a szobából.


 
Henczi   2015. 03. 31.

0

Ez az a film, amit utáltam. Unalmas és semmi történés nincs benne. A karates kiáltásoktól pedig szó szerint a falra másztam. Pedig annak idején szinte mindenki ezt a sorozatot nézte. A színészek karaktere sem tetszett. Az egyik legrosszabb magyar sorozat volt.

 
zolika1985   2020. 05. 30.

0
Zseniális!

Fantasztikus stáb, remek forgatókönyv, vicces mégis komoly történetek. Gyerekkorom óta nagyon szeretem a sorozatot. Minden tiszteletem Görbe Nóráé amiért ennyi éven át játszotta ezt a szerepet, teljes odaadással. Szerethető karakterek (Ronyecz Mari, Bánffy György, Vayer Tamás, Harsányi Gábor). Mindegyikük ad pluszt a nézőnek. Minden ismétlést megnézek azért is,mert az akkori Budapest korhű lenyomata. Generációk kedvence és ezt a mai napig mondják olyanok,akikkel beszélgetek erről a sorozatról. Köszönöm az egész stábnak,hogy elkészült ez a 17 epizód!

Galéria (10)

Videók (1)