60% 42 szavazat
Linda

Linda

Linda
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
8
Szereplők (8)
Képek
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Linda, a végzős gimnazista lány szent elhatározása, hogy rendőr lesz. Iskolatársai kigúnyolják, tanárai és szülei sem pártolják hivatásválasztását, ám a lány hajthatatlan. Találkozik Emődi Tamással és belemegy, hogy a fiú udvaroljon neki.

(erare)

Rendező: Silló Sándor
Ország: Magyarország
Premier: 2001.11.30.

Sorozat áttekintés

 
2020.05.30 zolika1985

legújabb vélemény

Letisztult, új nézetek.

Budapesten kirándultam emlékszem és óriási plakátokon hirdették: LINDA 2002 március 19. Alig vártam este a folytatást. Anno gyerekként természetesen mást láttam,de abban az időben épp az életemnek egy olyan szakaszában voltam ahol ez a sorozat is nagyon megérintett. Onnantól számítva 10 évi voltam vegetáriánus és kipróbáltam az Aikidot is. Tetszett,hogy gondolkodhatok az epizódokon, és az is ahogy a történet a végéhez közeledik. Vártam a folytatásokat nagyon. Sajnálom,hogy ez már nem ért el akkora sikereket,mint az elődje. Számomra sokat ad a mai napig is. Főleg akkor a konfliktus kezelést tanultam meg általa. A főnök karaktere próbálkozik Lindát megalázni, hiteltelenné tenni de ő nem hagyja magát. Itt a spirituális szemlélet ad a nézőnek választ arra,hogyan lehet bizonyos helyzeteket kezelni.

0
 
2017.12.05 Zozus

Kritikán aluli folytatás... döbbenetes a rendező koncepciója, hogy az életvidám korábbi Lindából egy kiégett, depressziós, mogorva nőt faragott, a filmet magát pedig úgy csinálta meg, hogy 2 perc után kiszaladunk a szobából, olyan csapnivaló!

0