69% 27 szavazat
Az én tavam

Az én tavam

Liqeni im
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
25
Szereplők (25)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Kristo, az albán kamasz kétségbeesetten szeretne kitörni az otthonát és a környéket sanyargató szegénységből, és ezért nem fél törvényt szegni sem. Tudását felhasználva marihuánát csempészik Albániából Macedóniába.… Több


Rendező: Gjergj Xhuvani
Forgatókönyvíró: Gjergj Xhuvani
Ország: Albánia
Premier: 2019.03.01. | HBO Max (2020.10.25.)

Hol nézheted

Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
Juli Emiri
Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
 
2020.11.13 László B Tulipán

legújabb vélemény

Sajnos igaz

Sajnos gyerekként én ilyen dolgokat éltem meg, mint a srác. Korán lettem felnőtt ember, már 14 évesen öregnek éreztem magam, de nagyon. Olyan dolgokat éltem meg, mint egy meglett ember. Van egy magyar dokumentumfilm, a Káin gyermekei. Nagyon kemény film, sose tudom megnézni, mert magamat látom, 16 évet éltem intézetben születésem óta. Nagyon kemény életek, sorsok vannak. Van, aki meghal, van, aki megkeményedik, és a lelke lesz halott. Én túléltem, de nagyon mély nyomot hagyott a lelkemben. A magam fajták nem tudnak úgymond társas életet élni, magányosak, de igazak és igaz emberek. Bocs, csak ez a film kihozta belőlem az emlékeket :) Üdv, Tulipán-Bogdán László, Budapest.

0
 
2020.09.17 varjú

Nagyon távol esik a könnyed szórakozás kategóriájától, ezt jó tudni, mielőtt megnéznénk, mert nem azt akarja, hogy szórakozzunk, hanem azt, hogy elgondolkodjunk.

0
 
2020.10.27 tyna19955

Ritkán látok ennyire szépen fényképezett és ennyire mély kérdéseket boncolgató filmet az elmúlt időben. Egy igazi kincset érő dráma.

0
 
2019.08.29 lejov

Igazi balkán filmdráma: nyers, kemény, kendőzetlen és annyira igazinak hat, hogy el sem tudjuk képzelni, milyen lehet a valóság.

0