Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
László B Tulipán   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

0
Sajnos igaz

Sajnos gyerekként én ilyen dolgokat éltem meg, mint a srác. Korán lettem felnőtt ember, már 14 évesen öregnek éreztem magam, de nagyon. Olyan dolgokat éltem meg, mint egy meglett ember. Van egy magyar dokumentumfilm, a Káin gyermekei. Nagyon kemény film, sose tudom megnézni, mert magamat látom, 16 évet éltem intézetben születésem óta. Nagyon kemény életek, sorsok vannak. Van, aki meghal, van, aki megkeményedik, és a lelke lesz halott. Én túléltem, de nagyon mély nyomot hagyott a lelkemben. A magam fajták nem tudnak úgymond társas életet élni, magányosak, de igazak és igaz emberek. Bocs, csak ez a film kihozta belőlem az emlékeket :) Üdv, Tulipán-Bogdán László, Budapest.

 
tyna19955   2020. 10. 27.

0

Ritkán látok ennyire szépen fényképezett és ennyire mély kérdéseket boncolgató filmet az elmúlt időben. Egy igazi kincset érő dráma.


 
varjú   2020. 09. 17.

0

Nagyon távol esik a könnyed szórakozás kategóriájától, ezt jó tudni, mielőtt megnéznénk, mert nem azt akarja, hogy szórakozzunk, hanem azt, hogy elgondolkodjunk.

 
lejov   2019. 08. 29.

0

Igazi balkán filmdráma: nyers, kemény, kendőzetlen és annyira igazinak hat, hogy el sem tudjuk képzelni, milyen lehet a valóság.

Galéria (9)

Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
Juli Emiri
Vedran Zivolic
Vedran Zivolic
Vedran Zivolic

Videók (1)