Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
28
Képek
8
Videók
A harminchármak
 
indingo   2019. 04. 09.

legújabb vélemény

Egy bányaomlás, a küzdelem a bányászok megmentéséért, a családok bizonytalansága és a leges-legnehezebb, a bent rekedt emberek bizakodása, ami ki tudja, meddig tart ki. Érdemes megnézni és átérezni, ki miben próbál hinni és tartani a lelket, és megmutatja, hogy soha nem szabad feladni.

 
hsanya182   2016. 01. 23.

Átlagos film, semmi exrta hatást nem nyújtott, végül is milyen lenne egy bent ragadt bányászokról szóló film?! Nekem nem jött át a hatás sem, persze megható hogy kiszabadulnak stb inkább unalamas kategória, maga a film azért jó rendezés, egyszer nézhető! :)


 
Borga   2016. 11. 25.

Egy katasztrófafilm és egy szívbemarkoló dráma elegye az, amit A harminchármak a nézője elé tár. A történet meglehetősen meghökkentő, viszont sajnos maga a film nem jobb egy erős átlagosnál.

 
irongozu   2016. 04. 15.

Nos a játékidő nagy részében azt láthatjuk, ahogy a szereplők kínosan közhelyes és semmitmondó mondatokat váltanak reményről, küzdelemről, és túlélésről, a nézők számára lebutított szinten követik végig a különböző mérnöki kihívásokat. Kicsit többet érdemelt volna.

 
Regi82   2015. 11. 15.

Inspiráló film.Látványosan bemutatja a film ahogy a katonák az életükért küzdenek,nem hátrálnak meg.Hatalmas történet a kitartásról,küzdelemről és mindezt szép technikával mutatja be a film.

 
alma   2016. 02. 03.

Szerintem teljesen rendben van a film, ráadásul a film alapjául szolgáló könyvet is olvastam (Héctor Tobar: A sötét mélyben) így kerek az egész. Még frissen élnek bennem az öt évvel ezelőtti híradók, így különleges élmény volt a részleteket és az egész sztori lélektanát megismerni.

Antonio Banderas
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Juliette Binoche
Cote de Pablo
Cote de Pablo
Cote de Pablo
Rodrigo Santoro
Juliette Binoche
Kate del Castillo
Antonio Banderas
Lou Diamond Phillips
Lou Diamond Phillips
Antonio Banderas
Mario Casas
Mario Casas
Rodrigo Santoro
Gabriel Byrne
Antonio Banderas
Lou Diamond Phillips
Lou Diamond Phillips
Antonio Banderas
Lou Diamond Phillips
Antonio Banderas
Rodrigo Santoro

A film összbevétele 24 902 723 dollár volt (imdb.com).

 

Mario Casas egy interjúban elmondta, hogy könnyekben tört ki, mikor megnézte a csapdába esett chilei bányászokról szóló dokumentumfilmet.

(Lora)
 

Patricia Riggen, a rendező azt kérte a színészektől, hogy beszéljenek angolul valamint spanyolul chilei akcentussal. Ez meglehetősen nagy kihívást jelentett a szereplők számára.

(Lora)
 

María Segoviat, az egyik föld alatt rekedt munkás testvérét eredetileg Jennifer Lopez alakította volna. A forgatás azonban ütközött American Idol-beli elfoglaltságaival, így végül Juliette Binoche játszhatta el a karaktert.

(Lora)
 
Ez a sztori mindenképpen többet érdemelt volna annál, hogy egy hollywoodi tucatfilmet gyártsanak belőle, és minden bizonnyal ezért sem vetett nagy hullámokat ez a produkció: az eredeti történések még mindig erősebbek és hatásosabbak, mint a belőlük készült adaptáció. 5/10 több»
 
(Csak) egy jó film lett a The 33, ami közel sem volt képes visszaadni azt a drámát, ami a valóságban, 2010-ben, Chilében történt. 7,2/10
 
A harminchármak végéig az érzelmi töltet jobbára megmarad. A családok egy pillanatra sem mondanak le szeretteikről, a bányászok tiszteletreméltóan fegyelmezetten és emberségesen viselkednek a hegy gyomrában hónapok elteltével is, a világ pedig összefog, és ahogy lhet, segít nekik. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.