Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Lucky

(Lucky)
 
28
2
2
10
 
DJluki   2017. 10. 06.

Engem nagyon magával ragadott a film atmoszférája. Kicsit szívbemarkoló, kicsit élettel teli. Egy szóval elég sok mindent belezsúfoltak a készítők. Így alighanem érdemes többször is megnézni.

 
Stiff   2017. 07. 09.

Szerintem borzasztóan primitív a forgatókönyv. Nem akarok senkit sem megbántani ezzel, de egy ilyen hevenyészett történeten még bőven lett volna mit csiszolni, mert máskülönben a film hangulata nagyon jó. Amondó lennék, hogy az alapszituáció még zseniálisnak is mondható, csak ahogy fokozatosan kibontakozik, úgy lesz egyre kapkodóbb.

Harry Dean Stanton
Harry Dean Stanton
David Lynch
Harry Dean Stanton
Harry Dean Stanton
Harry Dean Stanton
Ron Livingston
Tom Skerritt
Harry Dean Stanton
Smoking Barrels: Lucky
A világ egyik legkarakteresebb színészének történetét muszáj lezárnunk, de Stanton egyik utolsó alakítása joggal keltheti bennünk azt az érzést, hogy az életet minden körülmények között érdemes ünnepelni, és ha úgy látjuk, hogy zsákutcába is kerülünk, mindig van egy út, ami új élmények irányába terelhet minket.
7,5/10
VOX.hu - Lucky
Harry Dean Stanton utolsó filmjében egy megindító és felemelő belső utazásnak lehetünk szemtanúi. 80/100

 

Fesztiválszereplések Gotham Awards (2017) - Legjobb színész Haifa Nemzetközi Filmfesztivál (2017) - Fedeora-díj Haifa Nemzetközi Filmfesztivál (2017) - Legjobb külföldi film Hamburg Filmfesztivál (2017) - Art Cinema-díj Locarno Nemzetközi Filmfesztivál (2017) - Ökümenikus Zsűri Díja Locarno Nemzetközi Filmfesztivál (2017) - Legjobb film (magyarhangya)

(hp )
 

John Carroll Lynch rendezői bemutatkozása.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.