Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
96%

Manhattan (2014-2015)

Manhattan
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
141
Képek
1
Videók

Galéria (141)

Videók (1)

 
zoltyah   2021. 06. 16.

legújabb vélemény

0

Lehet, hogy van valami valóságalapja a történetnek, bár nincs feltüntetve, de ha mégse, akkor is életszerű, és fokozatosan drámai is, köszönhetően a remek szereposztásnak. Nem vagyok egy sorozatfüggő, de ez a film nagyon tetszett, és lehet azt is mon... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Nagyon érdekes témát boncolgat, több figyelmet érdemelt volna ilyen kaliberű témával a háta mögött. Viszont nekem bejött. Remek a hangulata és nagyon tanulságos is egyben.

 
Edii   2015. 09. 15.

0

Nagyon jó atmoszférájú, egy jól összerakott, nagyon jó történettel megáldott sorozat, amiben kiváló színészek alakítanak jól kitalált karaktereket.

 
Robinson76   2021. 05. 31.

0
Egy remekbe szabott dráma az USA atomfegyver programjáról

A történelem egyik legnagyobb tudományos és ipari vállalkozása elvezetett az atomfegyverek megalkotásához, és nem sokkal később a második világháború végéhez. A Manhattan-terv kapcsán a sorozat alaposan kihasználja a háború és a hadsereg által titkosan kezelt program és a negyvenes évek körülményeit, hogy izgalmat és drámát generáljon, és kellő feszültséget keltsen. A sorozat legalább akkora hangsúlyt fektet az érzelmi utakra, mint a külvilág történéseire: egy-egy gesztus vagy bátor cselekvés sokszor nagyobb erővel bír, mint az atomfegyver fejlesztésében elért áttörések. A forgatókönyv és a színészi játék is abszolút rendben van, már csak a díszlet és a negyvenes évekbeli hangulatot árasztó körítés az, ami még inkább kiemelhető. Így végső soron minden együtt áll a jó szórakozáshoz, mert ez egy valóban jó sorozat.

 
spyro74   2019. 08. 11.

0

A Manhattan nálam instant kedvenc lett, pedig a műfaj alapvetően nem az én világom, de a sztorival engem kilóra megvettek. Nagyon intelligens, jó összerakott és komplex széria lett a Manhattan, alig várom már a második évadot.

 
michal   2017. 10. 14.

0

Kellett hozzá pár rész, mire rá tudtam hangolódni, de azt éreztem, hogy esélyt kell adni a sztorinak, és lesz ebből valami. Nálam ez a harmadik résszel jött el, onnantól nem volt kiszállás. Nem igazán tudok felhozni egy negatívumot sem, a Manhattan m... több»

 
jazzy   2016. 02. 04.

0

Baromira bejött ez a sorozat. Úgy álltam neki, hogy nem igazán tudtam, mire számítsak, de ezért nem is voltak komoly elvárásaim. Számomra az idei év egyik legjobb újonca volt, kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg a második évadot, hol kezdődik majd a t... több»