Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
harnas1207   2019. 08. 01.

legújabb vélemény

Híres színészek és egy viszonylag érdekes történet. Nem vicces és néhol kínosan erőltetett. Nem volt nézhetetlen, de szerintem csak a színészek miatt...

 
lolita13   2016. 10. 18.

különleges történet ami tele van humorral ami tökéletes a pihenéshez


 
Leilani   2016. 07. 26.

Egy átlagosan jó film, egyszer nézhető kategória. A konfliktusok elég nevetségesek, és vannak benne eltúlzott részek, azonban pont ez adja a film viccességét. Nekem annyira nem tetszett, de egy könnyed kikapcsolódáshoz tökéletes.

 
gihera81   2015. 11. 09.

Bár nevetni nem nagyon van alkalmunk, a film egyrészt a folytonos szurkapiszkára épül a szereplők között, másrészt az ebből fakadó helyzetkomikumra, ergó ki hogyan ég be egyre jobban a nagy felvágóversenyben a másik előtt.

 
Doloresz89   2019. 02. 04.

Kellemes kikapcsolódást nyújt, bár Bell kisasszonyt nem tartom nagy színésznőnek, itt azért szívesen néztem a játékát.

A film összbevétele 32 005 248 dollár volt (imdb.com).

 

A film veteránjai Jamie Lee Curtis és Sigourmey Weaver hat hónapon belül kapták meg az áttörésnek számító filmszerepeiket, de ez előtt a film előtt még sohasem dolgoztak együtt

(lolita13)
 

Kristen Bell ebben a filmben nem először dolgozik együtt már Andy Frickman rendezővel.

(lolita13)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.