70% 92 szavazat
Micmacs - (N)agyban megy a kavarás

Micmacs - (N)agyban megy a kavarás

Mic Macs à Tire-Larigot
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jean-Pierre Jeunet az Amelie csodálatos élete forgatókönyvíró-rendezőjének új vígjátékából olyan fontos kérdésekre kaphatjuk meg a választ, mint például: - A zebrák fehérek, fekete csíkokkal vagy feketék, fehér csíkokkal?- Vajon a fémhulladék ér többet vagy a taposóakna? - Be lehet rúgni a palacsintaevéstől? - Mi az élő ágyúgolyó világrekordja? Valamint: - Befér-e egy nő a hűtőszekrénybe?A felsorolt és még számos roppant fontos és elgondolkodtató kérdésre az Isten hozott az Isten háta mögött című, nagy sikerű komédiából megismert Dany Boon által alakított Bazil és barátai keresik a válaszokat, miközben két fegyvergyártó vállalat ellen kidolgozott furmányos tervük végrehajtásán ügyködnek.

Ország: Franciaország
Premier (HU): 2010.04.22.
 
2020.08.16 Crystaldeer

legújabb vélemény

vicces francia

Egy laza kis mozis estére éppen megfelelő :) Ajánlom Dany Boon további filmjeit is ezután megnézésre. Fantasztikus színész! Aki szereti a humoros francia filmeket nem fog csalódni.

0
 
2020.01.26 szucszoli

Érdekes, jópofa humorú komédia nagyszerű színészi játékkal. Szerintem sztori tekintetében egy kicsit bukdácsol. Egy idő után feltűnően piszkálja a csőrömet, hogy ez a szedett-vedett bagázs hogyan tud egyik pillanatról a másikra beszerezni és működtet... Több

0
 
2015.08.21 Dracule

A felesleges szó e miatt a film miatt születhetett meg. Erre tökéletesen illik eme kifejezés. Alig bírtam végig nézni. Csak azért tettem, mert megkértek rá, de soha többet még egyszer. 1 csillag, mert nullát nem lehet.

0

A film összbevétele 1 260 917 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az egyik jelenet forgatása során a háttérben lévő épület bejáratánál váratlanul tűz üt ki. Ezt végül bennehagyták a filmben is.Szerző: Crystaldeer

#2
 

Bazil gyermekkori szerepét Dany Boon fia, Noé játsza.Szerző: Crystaldeer

#3
 

Dany Boon szerepét eredetileg Jamel Debbouze játszotta volna, de csúnyán összeveszett a rendezővel.Szerző: Crystaldeer

#4