68% 127 szavazat
Rakoncátlan célpont

Rakoncátlan célpont

Wild Target
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Victor Maynard egy középkorú, magányos bérgyilkos. Egy napon felbérlik, hogy megölje Rose-t, a fiatal lányt. Victornak azonban megesik a szíve a lányon, és életben hagyja. A gyilkos eközben társaságot kap: Tony-t, akinek minden vágya az, hogy tanonc lehessen. Az elégedetlen ügyfél tudomást szerez arról, hogy Rose még életben van, ezért újabb gyilkost küldenek utána. Victoré a feladat, hogy ismét megmentse a lányt, Tony segítségével.

Rendező: Jonathan Lynn
Forgatókönyvíró: Lucinda Coxon, Pierre Salvadori
Ország: Egyesült Királyság, Franciaország
Premier (HU): 2012.12.22.
 
2021.01.01 uniterra

legújabb vélemény

Egy jó kis vígjáték, lajtos fekete komédia. Nem is akart más lenni. Pont kellemes vacsora után. :)

0
 
2016.11.01 fazekasanett92

Maga a fiim nem volt nagy durranás. Ami miatt megnéztem, az Emily Blunt volt, mert jó színésznőnek tartom és nagyon sokoldalú tehetség. A szereplése tetszett,a más miatt nem is, de miatta érdemes megnézni .

1
 
2017.05.06 mamiéstöti2

Elég gyenge film, melyben több mára befutott színész bontogatta szárnyait. Kesze-kusza szálak futnak végig a film során, nem érdemes időt sem szánni rá.

0
 
2015.06.08 VenuszProjekt

Ez egy sok szempontból kiszámítható és átlagos film. Voltak benne jelenetek, amik majdnem megmosolyogtattak, de semmi extra. Teljesen átlagos, vígjátéknak felcímkézett amerikai valami. A sztorijával egyetemben.

0

A film összbevétele 3 453 043 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Megfigyelhető, hogy Bill Nighy csak három ujjal fogja a fegyvert. Ez amiatt van, hogy egy Dupuytren-kontraktúra nevű betegségben szenved, ami miatt a gyűrűs- és a kisujját csak korlátozott mértékben tudja használni.Szerző: stomachh

#2