50% 60 szavazat
Kifürkészhetetlen utak

Kifürkészhetetlen utak

Milosc do kwadratu
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Egy sztár újságró és egy hírhedt nőcsábász sorsa találkozik, amikor rádöbbennek, hogy mindketten rossz döntést hoztak az élettel kapocsolatban.

(csd)

Rendező: Filip Zylber
Forgatókönyvíró: Wiktor Piatkowski, Marzanna Polit
Ország: Lengyelország
Premier: 2021.02.11. | Netflix (2021.02.11.)

Hol nézheted

Mateusz Banasiuk
Mateusz Banasiuk
Adrianna Chlebicka

KULCSSZAVAK

 
2023.09.02 Crystaldeer

legújabb vélemény

Unalmas, semmitmondó, előre kiszámítható

Nem tudom, mostanság mi van velem, de úgy néz ki, bevonzom a gyenge filmeket. :D Most megint sikerült egy ilyenbe belefutnom. Őszintén, a felénél annyira untam az egészet, hogy végül nem is néztem végig – nem hiszem, hogy a végén lett volna bármilyen csavar benne – bár fogalmam sincs ezek után, hogy miért készült még belőle további két másik rész is. Talán ez adott először is lendületet, hogy megnézzem. De a film egyszerűen unalmas, a történet túlságosan vontatott, és a cselekmény előre kiszámítható. A színészek számomra gyengék, némelyikük elég rossz szinkront is kapott. A nézése közben végig úgy éreztem, hogy na vajon meddig húzzák még a történetet, hogy úgyis az lesz a vége, hogy a két karakter majd összejön. Aztán nem is néztem tovább, mert szó szerint majdnem elaludtam rajta. Hát ez van. Nekem nem jött be.

0
 
2021.02.11 marklar

Egy teljesen átlagos romantikus film - úgy általában a romantikus filmek átlagosak. Nem túl rossz, de semmi olyasmi, amit nagyon reklámozni kellene. Azért nem nézhetetlen és nem is időpocsékolás.

0
 
2021.02.13 Zsebok

A színészek úgy beszélnek, mintha csak felolvasnának a szövegkönyvből. Szörnyű. Nem szabad ilyenekre pazarolni az időt.

0
 
2021.02.12 ringololol

Engem az alapfelütésnél elvesztettek: ki találta ki ezt a történetet a 2020-as években? Ki gondolta, hogy ez bármeddig is hiteles lehet, akár egy pillanatra is? A romantikus filmeknek az lenne a lényege, hogy tudunk azonosulni valakivel, bele tudjuk magunkat élni a romantikába és a szerelembe, de ez... ebbe nem igazán lehet, nem?

0