Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Minari: A családom története (2020)

Minari
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
5
Videók

Galéria (13)

Steven Yeun
Noel Cho
Steven Yeun
Steven Yeun
Steven Yeun
Alan Kim
Steven Yeun
Yuh-Jung Youn
Alan S. Kim
Steven Yeun
Will Patton
Steven Yeun
Alan S. Kim
Alan S. Kim
Noel Cho

Videók (5)

 
dandelion1983   2021. 11. 12.

legújabb vélemény

0

Különleges film. Erősen beszippant, nevetsz, meghatódsz, mosolyogsz, közben a saját életedet is górcső alá veszed. Nem megy túl mélyre, így a nézőnek is marad megfejtenivaló. Van valami különös bája, és ránk bízza, hogy vidámnak vagy szomorúnak látjuk-e az alkotást.

 
elekm90   2021. 03. 22.

0

Remek dráma a család fontosságáról és a kitartásról, ami hatásvadászat nélkül tud hatásos lenni, manapság egyre kevesebb az ilyen, így még jobban esett a lelkemnek ez a film. A nagymama óriási forma volt, de Steven Yeunnak is nagyon örülök, aki már a... több»

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

0

Nagyon jönnek az ázsiai filmek. A történet jól indult, de bennem maradt hiányérzet. A nagyi zseniális volt.

 
penci   2021. 07. 08.

0

Számomra ez az év legjobb filmje, bármi is történjen ezután. Annyira fantasztikusan van megírva, annyira szívhez szóló az egész. Maga a csoda.

 
firczy   2021. 07. 06.

0

Személy szerint nagyon nehezen tudtam ráhangolódni a sztorira, de aztán beszippantott teljesen. Szerintem mindenképpen érdemes megnézni, ez pont az a film, amit kár kihagyni egyszerűen.

A film összbevétele 14 662 448 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 246 615 forintot termelt. A hazai mozik összesen 2 379 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A piros sapkát, amelyet Steven Yeun a filmben visel, még 17 évesen kapta az édesanyjától.

(csd)
 

A forgatás mindössze 25 napig tartott, az összes színész egyidejűleg részt vett rajta.

(csd)
 

A főszereplő (Jacob) által viselt piros baseballsapkát a karaktert megformáló Steven Yeun ajándékként kapta édesanyjától a tizenhetedik születésnapjára.

(elekm90)
 
A Minari olyan, mintha egy nagy amerikai családregényt sűrítettek volna két órába, de nem hagytak volna ki belőle semmi lényegeset. több»
 
A Minarira is igaz tehát, hogy bár filmként remek, hatását elsősorban akkor tudja kifejteni, ha kellően távol állunk attól a problémakörtől, azoktól a társadalmi rétegektől, amelyeket reprezentál. Nyilvánvaló értékei miatt egy bizonyos szintet mindenki számára meg fog ütni, de aligha ez a film fog új távlatokat nyitni abban, hogy mit jelent a család, a gondoskodás és valamit felépíteni, örökül hagyni. több»
 
A Minari egy szívhez szóló, sokrétű lírai dráma, amelynek története, alapkonfliktusa sok idegen országba szakadt, ott érvényesülni próbáló ember számára alaptapasztalat. több»