Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
47
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
3
Videók
 
Buffy   2018. 08. 31.

Hát, szerintem aranyos film, nem mondom, hogy minden pillanata aranyat ér, de annyira habkönnyű sztori, hogy egyszer szerintem simán meglehet nézni. De sajnos nálam ennyi is volt, nem hiszem, hogy valaha is vissza fogok rá térni.

 
luba323   2018. 07. 10.

Nem lenne ezekkel a filmekkel semmi baj különösebben, ha nem vinnék el túlságosan a gyengén megírt karakterek. Ez a legnagyobb gond velük, de ez nagyon.


 
kmona   2018. 04. 17.

Michèle Laroque úgy mutatkozott be rendezőként, hogy gyakorlatilag nincs más mondanivalója, mint az ,hogy nézzétek, milyen csini és szexi vagyok (mert hogy ő alakítja a főszerepet is). Rosszul megírt forgatókönyv, gyenge kivitelezés, nagyon is kihagyható.

 
migoras   2018. 01. 17.

Masszív csalódás... ezzel tudom kezdeni a soraimat. Az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam, de a sztori gyenge, a poénokat pedig nagyítóval kell keresni. Felejtsük el gyorsan, azzal mindenki jobban jár.

Françoise Fabian
Michèle Laroque
Kad Merad
Michèle Laroque
Oriane Deschamps
Michèle Laroque
Michèle Laroque
Michèle Laroque
Rossy de Palma
Oriane Deschamps
Michèle Laroque
Gérard Darmon
Michèle Laroque
 
Habkönnyű francia komédia egy nehéz témáról. több»
 

A Briliáns válás Michèle Laroque első egészestés filmje.

(hp )
 

2013-ban Michèle Laroque a közösség segítségét kérte, hogy elkészíthesse új filmjét. A projektre a tervezett 4 millió helyett végül 400 ezer euró gyűlt össze. A szóban forgó, Dangerous Games című film a terrorizmusról szólt volna, azonban a 2015-ös bataclani és a 2016-os nice-i támadások miatt az alkotók végül letettek a projektről, és az összegyűlt pénzt a Briliáns válás munkálataira fordították.

(hp )
 

A Briliáns válás Michèle Laroque első forgatókönyve.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.