Olyan érzetem volt, mintha az első részt nézném egy szemüvegen át. Hasonló történet, hasonló poénok.
Sajnos messze elmarad az első résztől. Mi az első részben működött itt már nem. Jóval gyengébb lett. És az ellaposodott házasságukkal sem csinálnak nagyon semmit Touláék.
Megpróbált viccesebb lenni az elődjénél, de nem igazán sikerült neki. A hatása és a szíve elveszett valahol útközben, így tényleg csak azoknak tudom ajánlani, akik egyébként unatkoznak valahol a városban, és nincs kedvük egy padon ücsörögni. Attól jobb ez, de meg sem közelíti az első részt.
Nagy küzdelem és vívódás közepette dikerült végignéznem a Bazi nagy görög lagzi 2-t, ugyanis nagy volt a kísértés, hogy jobb szórakozás után nézzek. A film unalmas, idegesítő, buta, tele irritáló szereplővel.
Alig bírtam végignézni a Bazi nagy görög lagzi 2-t, egész idő alatt közel tartottam magamhoz a távkapcsolót, de végül én győztem. Nagyon gyenge film, nem tudtam rajta nevetni.
Nagyon gyengére sikerült a Bazi nagy görög lagzi folytatása. Engem kimondottan idegesítetett a sok buta szereplő, nevetni meg egyáltalán nem tudtam rajta. Felejthető.
Körülbelül ezt vártam a filmtől. Vannak benne jó poénok. Szórakoztató és gördülékeny film de semmi extra. Egyszeri nézésre valóban élvezetes, szórakoztató.
Egyértelműen a fiatalabb, kissé infantilis réteget célozza meg a film. Nagyon gyenge poénokkal operál az igen kiszámítható történet. Engem kifejezetten idegesített jó néhány karakter.
Gyengécske és bugyuta film, amit időpocsékolásként éltem meg. Igaz, hogy régen volt az első rész, de úgy emlékeztem, hogy az jó volt. Az is lehet, hogy akkor még fiatalabb voltam és tetszett és mai szemmel már az sem jönne be. Nem tudom. Mindenesetre ez a film szörnyen gyenge lett.
Az előző részekhez hasonlóan ez a film is 1 pörgős vigjáték. A színészek hozzák a formájukat. Szórakoztató és cselekmények egy percre sem unalmas moziban igazi élmény volt és végig nevettünk.
Hát én ezen besírtam XD Telis tele volt humorral, poénokkal. Én nagyon jól szórakoztam rajta a családommal :D Feldobta az aznapi napunkat. Ajánlom mindenkinek :D Főleg ha vígjátékot keres az illető :P