Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
55

Nők (2008)

The Women
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
50
Képek
Videók
Nők
 
Szilonka   2017. 07. 21.

legújabb vélemény

Picit unalmasan kezdődött sok felesleges, semmitmondó párbeszéddel. Utána elégé beindultak a dolgok, összeállt a történet és még egy két viccen is tudtam nevetni, pl. amikor a szülésnél mondta az egyik, hogy most azonnal varrják össze.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez a film akár igen realisztikusnak is felfogható, mert akaratlanul is az jutott az eszembe, miután megnéztem, hogy igen, a nők valóban így viselkednek egymással. Amúgy laza kis sztori ez, ami leginkább azt emeli ki, hogy miként változik meg az élete egy nőnek, amikor szembesül azzal, hogy megcsalják. Valójában eléggé kiszámítható a sztori, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy szerethető. Egyszeri délutáni kikapcsolódásnak mindenképp megteszi.


 
Miss_Murder   2016. 09. 28.

Hogy én mennyire szeretem ezt a filmet. Igazi, vérbeli nők szerepelnek benne. Nagyon jó színésznők. Sylvi a kedvenc karakterem, belevaló, vagány, igazi NŐ. Imádom. Már kb. 4x láttam, de annyira megunhatatlan, minden nőnek ajánlom! Ne számítson túl sok izgalomra az, aki meg szeretné nézni, nem is ez a lényege. Annyira a valóságon alapul, hogy az hihetetlen. A barátság, a szeretet, a féltékenység, minden megjelenik benne. Nézd meg, ha nő vagy.

Annette Bening
Carrie Fisher
Meg Ryan

A film összbevétele 50 007 546 dollár volt (imdb.com).

 

Ahogy az 1939-es verzióban is, ebben is a teljes szereplőgárda nőkből áll.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.