Mészárlás a Dinoszaurusz-völgyben (1985)

Nudo e selvaggio

Kóborló   2020. 08. 25.

Gyenge próbálkozás

Olaszország a 70-es és 80-as évek folyamán jó pár film erejéig kimozdult Brazíliába, hogy egy elég sajátos, más horrorfilmekre kevésbé jellemző kevert műfajt alkothassanak meg, ez volt az akció-kaland-horrorfilm (és néha még egy kis társadalomkritik... teljes kritika»

Face   2016. 10. 23.

Ez akár egy klasszikus horror is lehetne, ha nem lenne kissé mesterkélt. A díszlet nem sikerült valami jóra, korábbi filmeknél, ahol ha belegondolunk hátráltató lehet a technika, jobb megoldásokkal találkozhatunk.

grigoriy1rem   2016. 11. 01.

Nem tudtam élvezni ezt a filmet, egyszerűen nem volt rémísztő, inkább borzasztó, de nem a szó "pozitív" értelmében". Azoknak ajánlanám, akik jobban szeretik a trash irányzatot.

A film magyarországi forgalmazási jogait az Ultrafilm szerezte meg, és általuk jelenhetett meg idehaza dvd formátumban.

(Kóborló )

A film összes jelenetét Brazíliában vették fel, csak a vágásokat készítették Olaszországban.

(Kóborló )

A film forgatókönyvírója és rendezője, Michael E. Lemick neve egy álnév. A valódi személy Michele Massimo Tarantini volt, aki kimondottan sok filmben használta ezt az álnevet.

(Kóborló )

A filmből három percet vágtak ki. Viszont érdekes módon ezen kivágott jelenetek nem a túlzott erőszakosságuk, hanem a meztelenség ábrázolásai miatt kerültek ki a filmből.

(Kóborló )

A film végén látható stáblistán nem szerepelnek a filmben szereplő színészek nevei.