Odaát

Supernatural

2017.01.14 pgsd

Most kezdtem el nézni, de nem is bírom abbahagyni. Persze még az elején járok, de egyenlőre imádom. Szerintem is nagyon szerethetőek a főszereplők, emiatt is kedvelem ezt a sorozatot.

2020.07.09 danneel.honey

Az én véleményem

Szerelmem ez a sorozat!! 7 éves korom óta érdekelnek a természetfeletti lények, ez a sorozat pont eltalálta amit elvárok egy sorozattól! A színészek remekül alakítanak.(nem csak ebbe a sorozatba.) Van olyan rész amikor sírok a nevetéstől és van olyan amikor a szomorúságtól sírok. A legjobban a részek lezárását szeretem!!

2015.02.08 Gemini

Szerintem a sorozat nagyon jól indult, imádtam! Ám ahogy mentek az évadok egyre jobban bonyolították a dolgokat. Nekem már egy kicsit sok volt. Abba, amibe az elején beleszerettem, hogy egyszerre nevetek és félek, az kezdett elhalványodni. Egy darabi... Több

2018.09.09 Enn

Pár hónap alatt a 12.évadnál tartok. Remélem még sokáig fog futni ez a sorozat :)

2017.01.19 p.marta

Az első évad eléggé nyőgve nyelős,de a második évadtól nem lehet abba hagyni!

2016.06.18 DaughterOfMoon

Kedvenc sorozatom!! Jól bemutatja a testvéri kötődést! Konkrétan a természetfeletti dolgokat boncolgatja, amiről persze mindenki más véleményen van!

2018.01.01 juhaszemilia2004

Én szerintem nagyon jó sorozat, jól keveredik benne a fantázia- és a népi hiedelmek, babonák világa.

2017.11.08 palani

10 éve nézzük, kár, hogy csak az első 8 évadhoz van szinkron, fura utána átállni a saját hangjukra. remélem még lesz 10 évig :)

2023.03.03 Liava

Életem legjobb sorozata, ami örökre bennem marad

Nagyon jó és izgalmas, a legjobb sorozat.