Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
30
Szereplők
1
Vélemények
28
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
Milanman   2018. 11. 15.

legújabb vélemény a nap véleménye

Ne rettenj meg tőle, még ha nem is egy új Rettenthetetlen!

Az Outlaw Kinget egyes vélemények a Braveheart-Rettenthetetlen nem hivatalos spin-offjának, folytatásának tartják. Nyilván ez túlzó kijelentés, valamint igazságtalan összehasonlításokat is szülhet az eredeti klasszikus és sok szempontból is mérföldkőnek mondható filmmel. Szeretném előre leszögezni, hogy az OK nem egy új BH. De ha önnön jogán vizsgáljuk, egyáltalán nem okoz csalódást. Kell persze ehhez, hogy a nézőnek legyen legalább minimális érdeklődése a történelmi témájú filmek, különösen a középkort feldolgózok iránt. A fényképezés gyönyörű, a korhűségre való törekvés dicséretes, bár ez nem mindenhol valósul meg tökéletesen, végig tetten érhető az alkotói szándék. Különösen tetszett, hog... több»

Chris Pine
Florence Pugh
Florence Pugh
Chris Pine
Chris Pine
Chris Pine
Chris Pine
Chris Pine
Stephen Dillane
Tony Curran
David Mackenzie
Tony Curran
Florence Pugh
Chris Pine
Florence Pugh
Chris Pine
Chris Pine
 
Kimondom, az Outlaw King elképesztően elemében van, ha karakterépítésről van szó, ugyanakkor egy pillanatra sem feledkezik meg történelmi mivoltáról, így pedig nem engedi meg magának azt a luxust, hogy bizonyos szereplőivel jobban, másokkal pedig mostohábban bánjon a kelleténél. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.