Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Paradise Hills (2019)

Paradise Hills
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
BoBamburg Nézhetetlen  2021. 06. 10.

legújabb vélemény

0

Nem tudtam, mi ez a film, csak nekiálltam nézni. Kár volt, borzalmas darab, kb. félóráig bírtam. Mondjuk hozzáteszem, valószínűleg nem én vagyok a célközönség, hanem a tizenéves tinilányok. Nekik talán oké.

 
Dorian   2020. 10. 06.

0

Érdekesnek indul, aztán leül egy kicsit és vesz egy teljesen más irányt, végül az ember nem igazán érti, hogy pontosan milyen filmet is néz, azaz hogyan kéne dekódolni azt, ami történik. Együttérzéssel? Nevetve? Szánakozva? Nem derült ki.

 
henrik   2020. 04. 11.

0

A látvány remek, azért megéri nézni, de fel kell rá készülni, hogy ehhez egy kicsit unalmas és lapos sztorit kapunk, úgyhogy a jelmezeken kívül ne várjuk nagy megfejtést a világról.

 
Sziszi   2019. 04. 04.

0

Egész jónak tűnik a szereposztás, aztán kiderül, hogy a rendezés nem volt annyira összeszedett, holott a kissé sablonos alapsztoriból azért még ki lehetett volna hozni valami tényleg eredetit, itt ez csak félig sikerült.

A film összbevétele 414 515 dollár volt (imdb.com).

 

A film a nyolcvanas évek gyerektáborban játszódó filmjei, illetve Jim Henson Labirintusa és az Alica Csodaországban előtt is tiszteleg mind hangulatában, mind esztétikájában, mind megvalósításában.

(Varga_Júlia)