Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
4
Videók
A fénykép
 
tangoromeo   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

A címén kívül nem sokkal többet tudtam a filmről, mikor beültem megnézni. Egy másik eseményről sietve érkeztem a kezdés előtt néhány perccel a Cirko moziba. Kíváncsi voltam igazából a mozi hangulatára, mert épp olvastam egy cikket, hogy 25 éves maga ... több»

 
justynaw   2019. 10. 07.

Nem egy szokásos, szirupos romantikus történet; egész nézhető film. Egyedül a túlságosan egyszerű történettel volt problémám, annyira kiszámítható volt a cselekmény, már a két kultúra találkozásából egyértelmű, hogy ok, itt most lesz egy kis ellentét. De mindenképp újszerű filmélményt nyújtott.


 
Nik   2019. 10. 06.

Teljesen beszippantott a film, annyira megdobogtatta a szívem ez a történet, hogy számomra az év egyik legmeghatározóbb filmélménye lett. Az biztos, hogy még meg fogom nézni, hiszen nem az a történet, amely kifejezetten megfekszi az ember gyomrát. Igazán könnyed, mégis tartalmas alkotás.

 
doobie   2019. 10. 04.

Ezt a filmet igazán megérte megnézni. Letisztult, üde, ártatlan, magával ragadó, szenzációs a karakterábrázolás. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog, csak egy laza szórakozást kerestem, de sokkal többet kaptam.

 
Tchiva   2019. 10. 03.

Nem igazán tudtam, mire is számítsak a film kapcsán, azt gondoltam talán egy átlagos, ugyanakkor nagyon is nézhető romantikus filmet kapok majd, de az előzetes eleve nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így adtam is egy esélyt A fényképnek. Az eredm... több»

A film összbevétele 550 508 dollár volt (imdb.com).

 

A film világpremierje az A-kategóriás 2019-es Sundance Filmfesztiválon volt.

(hp )
 

A film európai premierjére 2019. február 14-én került sor a Berlinale-n.

(hp )
 

A fénykép meghívást kapott a 69. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra.

(hp )
 

A filmet nem sokkal a premierje után a Prime Video VOD-szolgáltatásában is láthatták az érdeklődök 2019. májusától.

(hp )
 

A fénykép pozitív kritikai fogadtatásban részesült. A film jelenleg is 76 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. szeptember).

(hp )
 
Régimódi mozi A fénykép, mintha egy másik korban készült volna, a romantikája is egy sokkal ártatlanabb kort idéz, így leginkább azok érezhetik jól magukat rajta, akik szeretik a régimódi, már-már szűzies romantikát. több»
 
Összességében ez egy indiai filmdráma, szépen tálalva, de nem romantikus film, és meg kell elégedni a lezáratlan befejezéssel is amit kapunk, bár én egyhamar nem fogok. Azonban az összkép azt kell mondjam, hogy a "jó" kategóriánál a középszint. több»