Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Pofa be! (2003)

Tais-toi!
Filmadatlap
 
16
Szereplők
38
Vélemények
26
Képek
1
Videók

Galéria (26)

Gérard Depardieu

Videók (1)

 
PadmeAmidala   2022. 01. 24.

legújabb vélemény

0

Jó kis francia vígjáték, sokszor sírva röhögős, szerintem jobb humora van, mint a legtöbb amerikai vígjátéknak. Gerard Depardieu karaktere tetszett a legjobban, szerintem kissé hasonló jelleme van itt, mint Pierre Richard-nak a filmjeiben. A történet... több»

 
jakedave   2021. 03. 24.

a nap véleménye

3
Quentin vagyok Montargis-ból...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amikor először láttam ezt a filmet, a játékidő alatt szinte végig a padlón fetrengtem, mialatt könnyesre röhögtem magam. Mostanában láttam körülbelül huszadjára, és még mindig hangosan nevetek, amin én is meglepődtem, mert nem sok ilyen film van. Itt... teljes kritika»

 
Orosz István   2017. 07. 29.

2

Nagyon jó kis francia vígjáték, poénos vicces. A sztori is nagyon jó. Van benne mondanivaló bőven. A vége is nagyon jól végződik, és a két színész is zseniális.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

1

Jean REno legjobb vígjátéka szerintem. Amikor daruval szöktetik meg a főhőst az elmegyógyintézetből, és a Ruby b*** meg jelenet a két kedvencem, nem beszélve a versenyló fotójáról.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Végre valami tényleg szórakoztató, Jean Reno azzal a kissé érzelemmentes arcával nagyon humoros tud lenni. Ami meglepő. Viszont nagyon tetszett egyik legjobbja volt.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 23.

0

A két színészóriás egymást múlta felül ebben a szórakoztató kis francia moziban. Jó, érdekfeszítő és tartalmas a történet, persze végig ott van velünk a humor is. Ajánlott kategória.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

0

Óriási kedvencem és akárhányszor nézem meg még mindig végignevetem. Jean Reno és Gerard Depardieu kiválóan hozzák a szerepüket. A mellékszereplők pedig pont annyira avatkoznak bele a páros brillírozásába, amennyire azt a történet megköveteli. Rengeteg idézhető mondás van benne, amit minden néző megjegyezhet belőle.