Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
36
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Pofa be!
 
Danny99   2020. 04. 24.

legújabb vélemény a nap véleménye

A hülye nem jár egyedül

Francis Weber 2003-as francia vígjátéka az idő múlásával a klasszikusok közé emelkedett. A két, előszeretettel használt színészét ezúttal egymásnak ereszti. A pofonegyszerű sztori olyan közkedvelt színészekkel, mint Jean Reno (például A jaguár; 1996)... teljes kritika»

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nagyon jó kis francia vígjáték, poénos vicces. A sztori is nagyon jó. Van benne mondanivaló bőven. A vége is nagyon jól végződik, és a két színész is zseniális.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Jean REno legjobb vígjátéka szerintem. Amikor daruval szöktetik meg a főhőst az elmegyógyintézetből, és a Ruby b*** meg jelenet a két kedvencem, nem beszélve a versenyló fotójáról.

 
Deku   2017. 07. 10.

Végre valami tényleg szórakoztató, Jean Reno azzal a kissé érzelemmentes arcával nagyon humoros tud lenni. Ami meglepő. Viszont nagyon tetszett egyik legjobbja volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Óriási kedvencem és akárhányszor nézem meg még mindig végignevetem. Jean Reno és Gerard Depardieu kiválóan hozzák a szerepüket. A mellékszereplők pedig pont annyira avatkoznak bele a páros brillírozásába, amennyire azt a történet megköveteli. Rengeteg idézhető mondás van benne, amit minden néző megjegyezhet belőle.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 23.

A két színészóriás egymást múlta felül ebben a szórakoztató kis francia moziban !Jó,érdekfeszítő,és tartalmas a történet,persze végig ott van velünk a humor is.Ajánlott kategória.

 
Norbi   2018. 07. 09.

A humor nagyágyúi csúcspontjukon lehettek mikor nekiláttak ehhez a filmhez. Emlékezetes perceket okozott egy-egy jelenet és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

Gérard Depardieu
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.