Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
11
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Kaarina Hazard
Kaarina Hazard
Heikki Nousiainen
Kaarina Hazard
Kaarina Hazard
Kaarina Hazard
Heikki Nousiainen
 
Berto49   2017. 08. 15.

legújabb vélemény

Klaus Härö finn rendező díjakkal elhalmozott remekműve. Egy pap és egy életfogytiglanra ítélt, majd 12 év után kegyelmet kapott gyilkos nő, egy öreg és egy hozzá képest fiatal, egy hívő és egy hitetlen találkozása. „Csak” nyitott szív és lélek kell a nézőnek, mert aki felhőtlen szórakozást keres, az csalódni fog. Aki viszont érzékeny a lelki rezdülésekre, annak kevés film tud ennél maradandóbb érzéseket és gondolatokat nyújtani.

 
achyles77   2016. 03. 20.

Egy nagyon erős emocionális töltetű film, amely nagyon nagy hatással volt rám. Egyszerűen már eleve gyönyörű ahogy kinéz, másrészt a történet szerintem egyenesen fantasztikus. Szinte teljesen megváltoztatta az életfelfogásomat.


 
Dan   2016. 02. 12.

A történet remekül megvan írva, de lássuk be, van benne némi sablonszerű, ami az ilyen filmeket általában jellemezni szokta. Nekem bejött a hangulata és a színészek szikár alakítása. Érdemes mindenképp megnézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.