Vészjelzés

Blink Twice

2024.09.18 Tanovszky

Az erőszakoló fehér férfi, mi más, ugye, lányok?

Igen, hát a film az nem rossz, annak ellenére, hogy lassan halad előre. Az első felében alig történik valami, de mégis tudjuk, hogy történni fog valami, zajlik valami titkos dolog a háttérben, és ez fenntartja a figyelmet. Ezt ügyesen adagolják, meg kell hagyni. A film mondanivalója már más dolog. Moziban láttam, és szépen jött is a film célközönsége, a fiatal lányok. Ugyanis ez szigorúan nekik lett készítve. És a szokásos feminista üzenettel bombáz végig: a fehér férfi mind disznó, gazember, erőszaktevő, nőbántalmazó. Ne akarj velük kapcsolatba lépni. Sőt, az egyiknek még jól rá is közelítenek a nyakában lógó keresztmedálra, miközben erőszakolja a nőt. Tehát a keresztény fehér férfi a gonosz. És persze azt is megmutatják, hogy nőként hogyan kell elbánni ezekkel.

2024.08.25 Thor

Na, Channing Tatum egészen félelmetes volt ebben a szerepben, szerintem kicsit szokatlan is tőle, de ezzel is csak azt bizonyította nálam, mennyire sokoldalú is tud lenni. A film teljes egészben amúgy rendben volt, az a fajta, amit meg tudnék még egyszer nézni.

2024.09.22 taba

A felejtés ára

Az ember élete minden pillanatára emlékszik, ha trauma érte, pszichésen elfojthatja, de egy idő után az felszínre törhet. Csodálatos trópusi sziget, barátságos társaság, luxus bulik, esti rohanás a füvön... Nem sok női rendező mondhatja el magáról, hogy képes egy borzongató pszicho-thrillert rendezni, úgy tűnik Zoe Kravitznek sikerült.

2024.09.24 Gréta407860

Meglepő meglepetésfilm. Jó értelemben.