Igen, hát a film az nem rossz, annak ellenére, hogy lassan halad előre. Az első felében alig történik valami, de mégis tudjuk, hogy történni fog valami, zajlik valami titkos dolog a háttérben, és ez fenntartja a figyelmet. Ezt ügyesen adagolják, meg kell hagyni. A film mondanivalója már más dolog. Moziban láttam, és szépen jött is a film célközönsége, a fiatal lányok. Ugyanis ez szigorúan nekik lett készítve. És a szokásos feminista üzenettel bombáz végig: a fehér férfi mind disznó, gazember, erőszaktevő, nőbántalmazó. Ne akarj velük kapcsolatba lépni. Sőt, az egyiknek még jól rá is közelítenek a nyakában lógó keresztmedálra, miközben erőszakolja a nőt. Tehát a keresztény fehér férfi a gonosz. És persze azt is megmutatják, hogy nőként hogyan kell elbánni ezekkel.
Na, Channing Tatum egészen félelmetes volt ebben a szerepben, szerintem kicsit szokatlan is tőle, de ezzel is csak azt bizonyította nálam, mennyire sokoldalú is tud lenni. A film teljes egészben amúgy rendben volt, az a fajta, amit meg tudnék még egyszer nézni.
Az ember élete minden pillanatára emlékszik, ha trauma érte, pszichésen elfojthatja, de egy idő után az felszínre törhet. Csodálatos trópusi sziget, barátságos társaság, luxus bulik, esti rohanás a füvön... Nem sok női rendező mondhatja el magáról, hogy képes egy borzongató pszicho-thrillert rendezni, úgy tűnik Zoe Kravitznek sikerült.